Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Τα Digimon στην Anime Expo + Gameplay Από Την Αγγλική Έκδοση Του Hacker's Memory

Όπως μπορεί να γνωρίζετε, αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αμερική τρέχει η Anime Expo, μια έκθεση με θέμα τα anime. Σε αυτή, δεν έλειψαν και τα Digimon όπως σας είχα πει σε προηγούμενο άρθρο μου. Ας δούμε με τις παρακάτω εικόνες τι ακριβώς συμβαίνει εκεί.

Οι Joshua Seth, Colleen O’Shaughnessey, και Jeff Nimoy, ήταν παρόντες στην πρεμιέρα της τρίτης ταινίας της Digimon Adventure Tri με την Αγγλική μεταγλώττιση.
Η προβολή της ταινίας έγινε και αμέσως μετά άρχισε μια σειρά ερωτήσεων-απαντήσεων στους ηθοποιούς, όπου συμμετείχε και ο παραγωγός από την Shout, Brian Ward.
Στη συνέχεια οι τρεις ηθοποιοί καλωσόριζαν τον κόσμο και υπέγραφαν αυτόγραφα στο περίπτερο των Digimon.
Επιπλέον, στο περίπτερο των Digimon πωλείτε η πρώτη και δεύτερη ταινία της Adventure Tri με την Αγγλική μεταγλώττιση σε μορφή Bluray/DVD. Εκεί είδαμε και έναν cosplayer να έχει ντυθεί Tai.
Και τέλος, κάποιες ακόμη φωτογραφίες.
Μεταφερόμαστε τώρα στο Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory, και συγκεκριμένα στην αγγλική του έκδοση.
Δείτε παρακάτω δύο video με gameplay από το μεταφρασμένο παιχνίδι, με το περιεχόμενο του πρώτου να είναι λίγα λεπτά του story mode, ενώ του δευτέρου μια Domination Battle.
Να θυμίσω ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 στην Ιαπωνία, ενώ σε Ευρώπη και Αμερική, στις αρχές του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου