Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

[Digimon Universe: Applimonsters] Ο Agumon Στο Επεισόδιο 45 + Αφίσα Τρίτου Κεφαλαίου + [Jump Victory Carnival] Εικόνες Από Την Έκθεση + [Θεατρική Παράσταση / Stage Play - Digimon Adventure Tri] Νέες Εικόνες Των Digimon

Ξεκινώ σήμερα με όλα τα νέα που έχουμε για τα Appmon και είναι ιδιαίτερα σημαντικά.
Το manga των Digimon Universe: Applimonsters που κυκλοφορεί με το περιοδικό Vjump, φτάνει στο τέλος του στο επόμενο τεύχος. Η κυκλοφορία του ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου του 2016, ενώ το τελευταίο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου.
Αντιθέτως, δεν έχουμε κάποιο ανάλογο νέο για το άλλο manga των Appmon Gakuen που κυκλοφορεί με το περιοδικό Saikyo Jump.

Στο επεισόδιο 45 της σειράς anime πάλι, θα μας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.
Είναι ο Agumon!
Ο Agumon θα εμφανιστεί στο επεισόδιο 45 για τον εορτασμό των 20 χρόνων Digimon.
Ο λογαριασμός των Appmon στο twitter αποκαλύπτει πως θα είναι ο Agumon από την Digimon Adventure, και αυτό σημαίνει πως η Chika Sakamoto θα εμφανιστεί για να του χαρίσει την φωνή της.
Επίσης, όπως όλα δείχνουν, ο Agumon θα εξελίσσεται στο επεισόδιο αυτό.
Στην έκθεση Jump Victory Carnival η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Ιαπωνία, είχαμε την παρουσία των Digimon και των Appmon όπως θα φανταζόταν κανείς.
Το πρώτο πράγμα που μάθαμε, ήταν η δημοσίευση της αφίσας του τρίτου και τελευταίου κεφαλαίου των Digimon Universe: Applimonsters, στο οποίο θα κάνουν την εμφάνισή τους τα Appmon επιπέδου God/Θεού/Super.

Επιπλέον, υπήρχαν και κάποια άλλα θέματα σχετικά με τον εορτασμό των 20 χρόνων Digimon.
Παράλληλα υπήρχε και το promotion του Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory με την κυκλοφορία κάποιων μεταλλίων.
Ο Agumon ήταν εκεί και βοηθούσε την διαφήμιση του παιχνιδιού.
Όσοι έπαιξαν το demo του παιχνιδιού πήραν δώρο μια μεταλλική κονκάρδα με ένα ψηφιοποιημένο Digimon.
Τέλος για σήμερα, έχουμε κάποιες περισσότερες εικόνες που αφορούν την επερχόμενη θεατρική παράσταση της Digimon Adventure Tri και πιο συγκεκριμένα, εικόνες που δείχνουν πως θα είναι η αναπαράσταση κάποιων ακόμη Digimon.
Αρχίζουμε με τον Agumon, ο οποίος θα ελέγχεται από τον Hideyuki Yoshihara και περιμένουμε ένα βίντεο του πολύ σύντομα. Η κούκλα δείχνει φανταστική και με χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι το στόμα του θα ανοιγοκλείνει.

Προχωράμε με την κούκλα του Gabumon, του οποίου το σώμα θα είναι από το ίδιο υλικό που αποτελείται και ο Agumon, ενώ η γούνα του δείχνει πολύ χνουδωτή.

Και τέλος μας πετάνε δύο ακόμη εικόνες, αφήνοντας μας να αναρωτιόμαστε πιο Digimon θα μπορούσε να είναι. Κατά την άποψη μου πρέπει να είναι ο MetalGarurumon και όχι το ένα χέρι του Omnimon. Ανυπομονώ για να μάθουμε.

Κλείνω το άρθρο μου με ένα video του Shohei Hashimoto (Mat), να παίζει με την φυσαρμόνικα του.

https://twitter.com/digi_stage/status/889037113538170884

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου