Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

[Digimon Adventure Tri] Αναλυτικά Τα Όσα Είδαμε Στο Tokuban + [Digimon Premium Art Series] Νέα Προϊόντα + [Battle Spirits] Οι Κάρτες Των Αρχικών Digimon

Το νέο tokuban τελείωσε πριν λίγη ώρα και σας φέρνω ένα αναλυτικό άρθρο με τα όσα μάθαμε από αυτό.
Παρουσιαστές ήταν οι MAO (Kari), Miho Arakawa (Meiko) και η Hitomi Yoshida (Mimi).

Ξεκινάμε με ένα ωραίο πλάνο της Ophanimon Falldown Mode.
Συνεχίζουμε με ένα συνηθισμένο θέμα, την ζωγραφική, ενώ οι τηλεθεατές θα ψήφιζαν όποιο σχέδιο τους άρεσε περισσότερο.
Φαίνεται πως πρώτη βγήκε η MAO.
Συνεχίζουμε με τα μηνύματα που μας έγραψαν. Δεν έχω κάποια μετάφρασή τους προς το παρών.
Προχωράμε στην συζήτηση της θεατρικής παράστασης και στην προβολή του τρέιλερ για το επερχόμενο DVD της.
Και φτάνουμε στην παρουσίαση μερικών προϊόντων από την θεματική καφετέρια των Digimon.
Μας έδειξαν το φυσικό μέγεθος του Digimon V-Pet Artbook και του νέου λούτρινο της Tailmon.
Και πριν φτάσουμε στο αποκορύφωμα της εκπομπής έχουμε την ανακοίνωση ενός event στο παιχνίδι Digimon LinkZ για την απόκτηση της Meicoomon και ένα είδος promotion των Digimon Universe: Applimonsters.
Και κάπως έτσι το Tokuban καταλήγει στην παρουσίαση των 5 πρώτων λεπτών της Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 5: Symbiosis/Συμβίωση.
Απολαύστε.


Για να μην κάνω ξεχωριστό άρθρο θα προσθέσω εδώ και κάποια ακόμη νέα.

Στο tokuban ανακοινώθηκε επίσης, άλλο ένα κατάστημα Pop-Up για την Digimon Adventure Tri.
Το νέο κατάστημα θα ανοίξει στο Ikebukuro P'Parco και στο Nagoya Parco από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και τις 18 Οκτωβρίου.

Το νέο ending της πέμπτης ταινίας θα κυκλοφορήσει σε 4 εκδόσεις στις 27 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος του είναι "Aikotoba" και το τραγουδούν οι AiM και Ayumi Miyazaki. Η διαφορά των εκδόσεων είναι ότι η δεύτερη δεν θα περιλαμβάνει DVD με το Video clip, ενώ οι άλλες δύο θα έχουν από ένα επιπλέον τραγούδι των καλλιτεχνών.
Παρακάτω δείτε και τα οπισθόφυλλα των CDs.

Ήρθε η ώρα για το τρίτο προϊόν του Digimon Premium Art Series, μιας σειράς artwork περιορισμένων εκδόσεων, από τον Kenji Watanabe, με αποκλειστικά υλικά και παρασκευή.
Τα νέα αυτά προϊόντα είναι υφασμάτινες αφίσες με τα δύο προϋπάρχοντα σχέδια των Tyranomon και MetalGreymon αλλά και με δύο νέα, των Alphamon και Machinedramon.
Τέλος σας φέρνω τις νέες κάρτες Digimon του TCG Battle Spirits. Τις είδαμε αρχικά σε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο, αλλά τις βρήκαμε και σε πολύ καλύτερη ποιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου