Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

[Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory] Περισσότερα Νέα + [Καφετέρια Digimon] Νέα Key Arts + [Digimon Game Community] Νέο Site Για Την Κοινότητα Των Digimon + [Digimon Adventure Tri] Ανακοινώσεις Για Την Πέμπτη Ταινία

Όπως καταλάβατε μόλις ανακοινώθηκαν κάποια νέα για το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory. Παραπάνω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του παιχνιδιού, ενώ παρακάτω τα περιεχόμενα των διάφορων DLC.
  1. Sistermon Blank και Sistermon Noir
  2. Κοστούμια για τους χαρακτήρες των δύο παιχνιδιών.
  3. Ο NXStyle Edge Omnimon (αναφέρονται σε αυτόν ως "Omnimon NX").
Το Digimon Story: Cyber Sleuth- Hacker's Memory Limited Edition "Digimon 20th Anniversary Box" θα περιέχει μια ποικιλία bonuses.
  1. Η έκδοση του παιχνιδιού στη συσκευασία ονομάζεται "TV Animation Sound Edition Version" και περιέχει έναν πολύ μεγάλο αριθμό κομματιών Digimon.
  2. Ένα Digimon Story Art Book.
  3. Ένα CD με τα κομμάτια του Hacker's Memory.
  4. Μια εταιρική κάρτα για το Kuremi Detective Agency που θα περιέχει DLC κωδικούς για την απόκτηση των NXEdge Alphamon και Dukemon (αντίθετα με τον Omnimon, δεν έχουν το NX στο τέλος των ονομάτων τους).
  5. Μια συσκευασία για την 20η επέτειο.

Το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 14 Δεκεμβρίου και η κανονική έκδοση θα κοστίζει 52.74 ευρώ περίπου (6,800 Yen) για το PS4, ενώ για το PSV 44.21 ευρώ περίπου (5,700 Yen). Η περιορισμένη έκδοση θα κοστίζει 79.89 ευρώ περίπου (10,300 Yen) για το PS4, ενώ για το PSV 71.36 ευρώ περίπου (9,200 Yen). Στον υπόλοιπο κόσμο το περιμένουμε στις αρχές του 2018.

Σε άλλα νέα, έχουμε τα key art για την καφετέρια που θα ανοίξει εντός λίγων ημερών, με θέμα την Digimon Adventure Tri. Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε τους T.K., Kari, Patamon και Tailmon να ακούν μουσική, ενώ στην παρακάτω τους Tai, Mat, Agumon και Gabumon να κάνουν τους σερβιτόρους.


Ένα νέο site με το όνομα Digimon Game Community μόλις άνοιξε και είναι διαθέσιμο για όλους μας. Σε αυτό μπορούμε να βρούμε νέα σχετικά με τα τελευταία προϊόντα των Digimon, να διαβάσουμε την πρόσφατη συνέντευξη του Kenji Watanabe και γενικά να επικοινωνήσουμε όλοι οι fans μεταξύ μας.
Ακόμη, αναρτήθηκε στο site ένα νέο artwork με τους Ami και Kaisuke από το Cyber Sleuth, να κάνουν τα ψώνια τους στο Nakano Broadway, ένα εμπορικό κέντρο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι και ήταν ευκαιρία για μια διαφήμιση μεταξύ αυτού και της Bandai για το επερχόμενο παιχνίδι.
Image Thumbnail (custom)
Τέλος, σας φέρνω την ανακοίνωση προβολής της πέμπτης ταινίας Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 5: Symbiosis/Συμβίωση, για ένα περιορισμένο κοινό στις 1 Σεπτεμβρίου, όπως ακριβώς δηλαδή είχε γίνει και με τις προηγούμενες τέσσερις (αυτό σημαίνει πως τότε θα διαρρεύσουν και τα πρώτα spoilers, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για να τα μάθετε, επικοινώνησε με προσωπικό μήνυμα μαζί μου).
Επιπλέον, στις 31 Αυγούστου, θα έχουμε άλλη μια εκπομπή Tokuban μέσα από την οποία θα μάθουμε κάποια ακόμη νέα σχετικά με την ταινία, ενώ για να την προωθήσουν θα ξαναπροβάλουν μέσα στο δεύτερο μισό του Αυγούστου την Digimon Frontier.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου