Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

[Νέα Φιγούρα] Dukemon NXedge + Τελευταίο Τεύχος Του Appmon Gakuen + [Θεατρική Παράσταση / Stage Play - Digimon Adventure Tri] Περισσότερα Νέα Μέσα Από Την Παράσταση

Ένα Σαββατοκύριακο μας πέρασε και 'γω δεν είχα έστω έναν υπολογιστή για να σας μεταφέρω όλα τα τελευταία νέα.

Αρχίζουμε από μια νέα chibi φιγούρα και πιο συγκεκριμένα, του Dukemon NXedge, ο οποίος αποτελεί την τρίτη φιγούρα της σειράς, πίσω από τον Omnimon και τον Alphamon.

Μετά το τέλος του ενός από τα δύο manga των Appmon, έφτασε το τέλος και για το δεύτερο. Ο mangaka Katsuki Hirose ανακοίνωσε ότι το manga του, Appmon Gakuen, έφτασε στο φινάλε του και το τελευταίο τεύχος θα δημοσιευτεί με το περιοδικό Saikyo Jump.


Η θεατρική παράσταση της Digimon Adventure Tri έκανε πρεμιέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο και σας φέρνω έναν τόνο εικόνων και νέων από αυτή.
Ένα βίντεο, με ένα μήνυμα από τον Patamon.
Και ένα ακόμη διάρκειας 06:30 λεπτών, στο οποίο μπορείτε να δείτε κάμποσες από τις σκηνές της παράστασης.
Και για όσους από εμάς δεν θα έχουμε την τύχη να παραβρεθούμε σε μία από τις παραστάσεις, αυτή θα κυκλοφορήσει σε DVD στις 2 Δεκεμβρίου, στην τιμή των 70.35 ευρώ περίπου (9,204 Yen). Προς στιγμήν δεν σχεδιάζετε η κυκλοφορία κάποιου Bluray, ενώ η παράσταση θα διαρκεί 2μιση ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου