Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

[Ημέρα Μνήμης της Odaiba/Odaiba Memorial Day] Χρόνια Πολλά Σε Όλους + [Digivolving Spirits] Η Φιγούρα Του Gabumon/Metal Garurumon + [Animedia] Σελίδα Επερχόμενου Τεύχους Αφιερωμένη Στην Θεατρική Παράσταση

Χρόνια πολλά σε όλους!
Είναι 1η Αυγούστου και σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια είχαμε την "Ημέρα Μνήμης της Odaiba/Odaiba Memorial Day".
Σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια, ο Tai και τα υπόλοιπα Εκλεκτά Παιδιά ταξίδεψαν στον Ψηφιακό Κόσμο για πρώτη φορά και μια ολόκληρη περιπέτεια ζωντάνεψε μπροστά τους.
Από τότε, πολλά άλλα Εκλεκτά Παιδιά, μαζί με τα Digimon/Appmon τους ξεκίνησαν την δική τους περιπέτεια στον Ψηφιακό Κόσμο του δικού τους σύμπαντος.
Εύχομαι να έχετε μια όμορφη "Odaiba Memorial Day" όλοι σας!

Η Megahouse μας ευχήθηκε με την παρακάτω εικόνα, στην οποία φαίνονται διάφορες φιγούρες της.

Επιπλέον, σας έχω ακόμη δύο νέα. Δεν θα κάνω ξεχωριστό άρθρο και θα τα προσθέσω στο παρών.
Οι προ παραγγελίες για την δεύτερη φιγούρα του Gabumon/Metal Garurumon μόλις ξεκίνησαν.
Και μια σύγκριση με την προηγούμενη φιγούρα του 1999.
Η φιγούρα κοστίζει 55.26 ευρώ περίπου (7,200 Yen), στο CD Japan έχει μία έκπτωση -25%, ενώ θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018.


Και αφού έχουμε τις δύο πρώτες, ήρθε η ώρα για να μάθουμε ποια θα είναι η τρίτη της σειράς "Digivolving Spirits".
Για πρώτη φορά σε φιγούρα, είναι ο Diaboromon.

Τέλος, αν και δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα για την δημοσίευση των σελίδων του επερχόμενου τεύχους του περιοδικού Animedia, έχουμε ήδη μία του.
Για τον εορτασμό της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης της Digimon Adventure Tri, το περιοδικό Animedia ετοίμασε αυτό το ξεχωριστό σχέδιο, στο οποίο φαίνονται οι Agumon και Gabumon να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα, ενώ οι Tai και Mat, καλοντυμένοι να κάνουν τους εκφωνητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου