Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

[Vjump] Τεύχος Οκτωβρίου + [Digimon Universe: Applimonsters] Το Φινάλε Του Manga + [Battle Spirits] Οι Νέες Κάρτες Digimon + [Καφετέρια Digimon] Το Τελευταίο Art με τον Joe και τον Izzy

Άλλο ένα νέο τεύχος του περιοδικού Vjump κατέφθασε.
Ξεκινάμε με την εμφάνιση περισσότερων καρτών Digimon για το παιχνίδι με κάρτες Battle Spirits. Θα τις δούμε αναλυτικότερα και παρακάτω, εκτός από αυτή του Infermon, ο οποίος δείχνει εντυπωσιακός.
Συνεχίζουμε με νέα για το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory, τα οποία ήδη γνωρίζαμε.

Yuu Nogi: Ένας καλόκαρδος, στενός φίλος. Αν και δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, έχει πολλές γνώσεις και παίρνει πρωτοβουλίες.

Αναφέρεται επίσης ότι ο K έχει σχέση με το group του Jimmy Ken, "The Demons", ενώ για το προφίλ του αναγράφεται "Ένας μυστηριώδης άντρας που προσφέρει προσωπική βοήθεια στον πρωταγωνιστή."
Στην τελευταία σελίδα βλέπουμε ίσως τα πιο ενδιαφέροντα νέα. Ξεκινούμε από την εμφάνιση του MetalGarurumon X στο παιχνίδι Digimon LinkZ, συνεχίζουμε με κάποιες φιγούρες στις οποίες έχω αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο και φτάνουμε στο μέσο της σελίδας, στο οποίο βλέπουμε την τελευταία μορφή της Meicoomon, ή αλλιώς, το Digimon που φαίνεται και στην αφίσα της πέμπτης ταινίας. Το όνομά του είναι Raguelmon.
Και τέλος, στο υπόλοιπο της σελίδας φαίνονται διάφορα άλλα προϊόντα, τα οποία έχουμε ξαναδεί.

Σε άλλα νέα, έχουμε το τέλος του manga των Digimon Universe: Applimonsters από τον Naoki Akamine.
Μέσα από το τελευταίο τεύχος μάθαμε ότι στις 4 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει και ο δεύτερος τόμος του manga, ο οποίος θα εμπεριέχει το δεύτερο μισό της σειράς.

Όπως είπα και στην αρχή του άρθρου, παρακάτω θα δούμε καλύτερα τις κάρτες των Digimon για το Battle Spirits.
Η συσκευασία των boosters (φακελάκια) θα έχει απέξω τον Omnimon, μιας και είναι ήδη ιδιαίτερα γνωστός.
Παρακάτω, οι κάρτες των Agumon, Greymon, MetalGreymon και SkullGreymon.
Τέλος, και από αυτά τα νέα, έχουμε μια σελίδα του περιοδικού Saikyo Jump που αναφέρεται στην εμφάνιση των Digimon στο παιχνίδι με κάρτες Battle Spirits. Ενώ στο περιοδικό Vjump είδαμε τον Infermon, εδώ βλέπουμε τον VenoMyotismon. Οι κάρτες θα αρχίσουν να κυκλοφορούν από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Κλείνω το άρθρο μου με την τελευταία ενημέρωση της καφετέριας που θα έχει ως θέμα τα Digimon. Έχουμε το τελευταίο art με τον Izzy, τον Joe και τα Digimon τους να είναι σερβιτόροι. Έτσι, έχουμε πλέον και τα 9 εκλεκτά παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου