Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

[Vjump] Τεύχος Οκτωβρίου Με Πληροφορίες Για Το Hacker's Memory + Νέο Art Για Την Επερχόμενη Θεματική Καφετέρια

Το νέο τεύχος του περιοδικού VJump, μας φέρνει κάποιες νέες πληροφορίες για το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory.

Πρώτα απ' όλα, θα υπάρχει ένα "Digimon Market" στο οποίο θα μπορείς να αγοράζεις Digimon, ανάλογα με την πρόοδο που έχεις κάνει στο παιχνίδι.
Από την διεύθυνση έρευνας ηλεκτρονικού εγκλήματος της αστυνομίας, έχουμε την επιστροφή δύο χαρακτήρων, του Goro Matayoshi και της Makiko Date.
Επιπλέον, μαθαίνουμε για έναν νέο χαρακτήρα, τον Yuu Nogi, για τον οποίο το μόνο που γνωρίζουμε προς στιγμήν είναι πως αποτελεί φίλο του Keisuke, δηλαδή του πρωταγωνιστή.

Μετά το δεύτερο Art που είχαμε για την καφετέρια που θα ανοίξει με θέμα τα Digimon, έρχεται το τρίτο στο οποίο βλέπουμε τα κορίτσια μας με τα Digimon τους.
Σας παραθέτω παρακάτω και τα δύο προηγούμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου