Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

[Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 5: Symbiosis/Συμβίωση] Κυκλοφορία DVD/Bluray + Προβολή Της Ταινίας Για Τους VIP + Τουρνουά Battle Spirits

Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο άρθρο στο οποίο αναλύω το περιεχόμενο του Bluray/DVD της εκάστοτε ταινίας Digimon Adventure Tri.
Τα bonus που θα έχουν είναι 8 σελίδες γεμάτες με "ατάκες" και ένα βιβλιαράκι 16 σελίδων.
Τα έξτρα των δίσκων πάλι θα είναι περισσότερα και είναι τα παρακάτω:

  • ED για tri. Part 5 χωρίς Credits
  • tri. Part 5 trailer
  • 1st Κύμα των tri. Part 5 PVs (3 εκδόσεις)
  • 2nd Κύμα των tri. Part 5 PVs
  • tri. Part 4 Συνοπτικό Video
  • tri. Parts 1 έως 3 Συνοπτικό Video
  • tri. Part 4 Διαφημίσεις

Το DVD θα κοστίζει 53.57 ευρώ περίπου (7,000 Yen), ενώ το Bluray 61.22 ευρώ περίπου (8,000 Yen) και θα είναι διαθέσιμα από τι 2 Νοεμβρίου.
Η κινηματογραφική έκδοση της ταινίας θα είναι διαθέσιμη στις 30 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ίδια ημέρα με την ημέρα προβολής της και το εξώφυλλο της θα είναι λίγο διαφορετικό, σε αποχρώσεις του άσπρου και του ροζ.
Σε άλλα νέα, για τον εορτασμό της κυκλοφορίας των καρτών Digimon στο TCG Battle Spirits, θα διεξαχθούν μια σειρά τουρνουά.
Θα διεξάγονται σε διάφορα καταστήματα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Οκτωβρίου. Η είσοδος θα κοστίζει 15.31 ευρώ περίπου (2,000 Yen) και θα παίρνεις δώρο 7 boosters (φακελάκια).

Τα έπαθλα θα είναι δύο, μια κάρτα της Ophanimon Falldown Mode και 50 θήκες καρτών "The Wanderer Lolo", που θα δίνονται με κάποιο τρόπο στους συμμετέχοντες.
Για τον νικητή του τουρνουά θα υπάρχει μια αφίσα μεγέθους A3 του Omnimon και μία αφίσα promotion μεγέθους B.
Σε λίγη ώρα αρχίζει η προβολή της Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 5: Symbiosis/Συμβίωση για τους VIP τυχερούς. Αυτό σημαίνει πως θα διαρρεύσουν και τα spoilers. Επειδή σκοπεύω να τα μάθω, όσοι επιθυμείτε το ίδιο, στείλτε μου ένα μήνυμα στην σελίδα.
Κάποιοι από τους καλεσμένους θα είναι οι MAO (Kari), Miho Arakawa (Meiko), Ayumi Miyazaki, AiM και Natsuki Hanae (Tai).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου