Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

[Vjump] Τεύχος Νοεμβρίου + [Digimon Adventure Tri] Νέο Θέμα Για 3DS

Στο νέο τεύχος του Vjump μαθαίνουμε σημαντικές πληροφορίες για τον -πιθανόν- κύριο εχθρό του Digimon Cyber Sleuth Hacker's Memory.
Ο Arkadimon επιστρέφει για πρώτη φορά μετά την εμφάνισή του στο manga, Digimon Adventure V-Tamer 01.

Τα σχόλια της σελίδας αναφέρουν:

Ένα τρομερό κακό ξυπνάει μέσα στον server Avalon!
Έχοντας χάσει τις δυνάμεις του, ο Arkadimon κοιμάται στα βάθη του κυβερνοχώρου. Ωστόσο, κατάφερε να φτάσει το μίσος ενός συγκεκριμένο ατόμου, αρχίζοντας έτσι να καταστρέφει τον Πραγματικό Κόσμο!
Ο δαίμονας του κυβερνοχώρου εξελίσσεται και αρχίζει την επίθεσή του!
Τα σύνορα που ξεχωρίζουν τον κυβερνοχώρο από τον Πραγματικό Κόσμο, καταρρέουν! Αυτό το καταραμένο Digimon, απλώνει τα φτερά του στον κόσμο!
Παρακάτω υπάρχουν όλες οι μορφές του Arkadimon σε εικόνες υψηλής ανάλυσης.
Ο Arkadimon είναι ένα δαιμονικό πλάσμα, φτιαγμένο από την συγχώνευση δεδομένων άλλων Digimon μπορώντας να εξελιχθεί απορροφώντας τα δεδομένα του αντιπάλου του. Ο Arkadimon είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον Ψηφιακό και τον Πραγματικό Κόσμο, επιδιώκοντας να σπείρει τον φόβο, να πολλαπλασιάσει το μίσος και να δημιουργήσει συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων.

Οι πληροφορίες που αφορούν τα προϊόντα Bandai Apparel items μας λένε ότι θα μπορούμε να τα αγοράσουμε μέσα από καταστήματα του παιχνιδιού ή να τα κερδίσουμε από αποστολές, ντύνοντας έτσι τον ήρωά μας.
Η τελευταία μορφή του θα εμφανιστεί στην Ikebukuro. Ακόμη, το κάτω μέρος της σελίδας αναφέρεται στο ότι θα μπορούμε να ντύσουμε τον ήρωά μας στο παιχνίδι, στο τουρνουά D-1, στα "Digivolving Spirits", αλλά και στη σειρά Premium Art.

Και ένα ακόμη νέο που σίγουρα δεν περιμέναμε.
Όσοι βρίσκονται στην Ιαπωνία, μπορούν να αγοράσουν το νέο θέμα της πρώτης ταινίας της Digimon Adventure Tri, στην τιμή των 1.50 ευρώ (200 Yen).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου