Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

[Battle Spirits] Νέα Σειρά Καρτών + [Digimon Story Cyber Sleuth] Νέα Έκθεση + [Σειρά Φιγούρων G.E.M] Τα Αδέρφια

Σαν να μην έφταναν όλες αυτές οι νέες κάρτες Digimon για το TCG "Battle Spirits", έρχεται μια έκδοση 1.5, η οποία θα έχει κάποιες από τις αρχικές κάρτες με νέα artwork και μετά από αυτή, ακόμη μία, με επιπλέον ολοκαίνουριες κάρτες.
Με την επερχόμενη κυκλοφορία του Digimon Story Cyber Sleuth, δημιουργήθηκε μια εκδήλωση προς τιμήν της.
Μία έκθεση από τις 10 έως τις 21 Νοεμβρίου θα ανοίξει στο Nakano Broadway, στην οποία θα υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση κάποια προϊόντα, ενώ επίσης οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να παίξουν το επερχόμενο παιχνίδι. Επιπλέον, θα υπάρχουν πολλά artworks, spriteworks κ.α., από το πρώτο παιχνίδι Digimon Story μέχρι και το τελευταίο.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα προϊόντα:
Μπλουζάκια.
Κάποιες πετσέτες με τα παραπάνω σχέδια.
Και τέλος, μία τσάντα.

Μεταφερόμαστε τώρα σε μια σειρά φιγούρων που έχουμε να δούμε εδώ και καιρό. Αυτή είναι η σειρά GEM.
Οι νέες φιγούρες τις σειράς, είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο DigiFes 2017.
Αυτές είναι, τα αδέρφια των Digimon Adventure.
Τα πρώτα αδέρφια είναι ο Tai και η Kari, μαζί με τον Koromon και την Nyaromon.
Και φυσικά, ο Mat με τον Τ.Κ. και τους Tsunomon και Tokomon.

Το ύψος των φιγούρων είναι μικρότερο από 6 ίντσες, οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 27 Οκτωβρίου στο Premium Bandai Shop για την τιμή των 60.69 ευρώ περίπου (8,100 Yen) και θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Μάρτιο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου