Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

[Digimon Adventure Tri] Αμερικάνικο Τρέιλερ 3ης Ταινίας + Ανανέωση Πέμπτης Ταινίας Για 4η Εβδομάδα Προβολών + Νέα Ζωγραφιά Από Τον Sota Kuwahara +[Digimon Universe: Applimonsters] Κυκλοφορία Σε Γαλλία Και Χονγκ Κονγκ + Νέο Λούτρινο "I Love Terriermon"

Είχα ημέρες να κάνω άρθρο και τα νέα μαζεύτηκαν πριν καν το καταλάβω.
Ξεκινάμε με το νέο τρέιλερ της τρίτης ταινίας Digimon Adventure Tri. Οι fans της αμερικάνικης μεταγλώττισης σίγουρα θα το λατρέψουν.

Επιστρέφουμε στην πέμπτη ταινία, έχοντας την ανακοίνωση της 4ης εβδομάδας προβολών στους κινηματογράφους και την παρακάτω ζωγραφιά από τον Kenji Watanabe που θα δίνεται ως δώρο στην είσοδο.
Επιπλέον έχουμε ένα νέο fanart από τον Sota Kuwahara.
Δείτε παρακάτω και τις προηγούμενες τέσσερις ζωγραφιές του.
Συνεχίζουμε τα ευχάριστα νέα με ανακοίνωση για τα Digimon Universe: Applimonsters. Μόλις ολοκληρώθηκε η σειρά στην Ιαπωνία και ανακοινώθηκε η προβολή τους στη Γαλλία και το Χονγκ Κονγκ. Ορίστε και η σχετική διαφήμιση στο Γαλλικό κανάλι.
Τέλος, έχουμε άλλο ένα λούτρινο της σειράς "I Love". Αυτή τη φορά είναι ο Terriermon που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου και θα έχει ύψος 9.5 ίντσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου