Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

[Digimon Adventure Tri] Κυκλοφορία Της Τρίτης Ταινίας Στο Ηνωμένο Βασίλειο + Κυκλοφορία Της Θεατρικής Παράστασης Σε DVD + [Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Νέο Manga Ενός Τεύχους + Νέα Digimon Pendulum

Το εξώφυλλο των Bluray/DVD της τρίτης ταινίας Digimon Adventure Tri θα είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο στην Αγγλική έκδοση για το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε είναι από το τεύχος Σεπτεμβρίου 2016 του περιοδικού Vjump.
Σε άλλα νέα, η κυκλοφορία των DVD της θεατρικής παράστασης της Digimon Adventure Tri, σε συγκεκριμένα καταστήματα θα περιλαμβάνει κάποια επιπλέον bonuses.
Από το κατάστημα της Toei θα έχει την παρακάτω εικόνα με τους ηθοποιούς.
Ενώ άλλα κατάστημα θα έχουν κάποιες από τις επόμενες εικόνες.
Μέσα από το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Vjump, που μόλις κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία, μαθαίνουμε ότι το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory, θα έχει ένα αυτόνομο τεύχος manga. Το αυτόνομο αυτό τεύχος θα κυκλοφορήσει με το επόμενο τεύχος του περιοδικού, δηλαδή αυτό του Ιανουαρίου.
Ο mangaka θα είναι ο Naoki Akamine, δηλαδή ο δημιουργός του manga Digimon Universe: Applimonsters.


Η Bandai μας αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι νέο για την 20η επέτειο των Digimon.
Απ' ότι καταλαβαίνουμε, πρόκειται για μια νέα έκδοση των Digimon Pendulum και το κείμενο γράφει τα εξής:
"Επιτέλους, αυτό το θρυλικό προϊόν θα αναστηθεί!!"
"Έχετε το νου σας για περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον!"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου