Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

[Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Νέα Τρέιλερ Και Κυκλοφορία Στη Δύση + [NXedge Dukemon] Ημερομηνία Κυκλοφορίας + [Digivolving Spirits] Η Φιγούρα Του Diaboromon

Το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory πλησιάζει στην Ιαπωνία και επιτέλους μαθαίνουμε την ακριβή ημερομηνία για την κυκλοφορία του και στην Δύση.
Πριν από αυτό όμως, απολαύστε το νέο τρέιλερ, μέσα από το οποίο αποκαλύπτονται τα περισσότερα από τα νέα Digimon.
Για τους περίεργους, ορίστε η λίστα με τα νέα Digimon.
Gryphomon, Hippogriffmon, Goddramon, Dagomon, Dracomon, Zubamon, Durandamon, Vritramon, Garmmon, Neptunemon, Mercurymon, Dukemon CM, Dracmon, KaiserGreymon, MagnaGarurumon, Chaosdramon, KingEtemon, Breakerdramon, PileVolcamon, OmegaShoutmon, Lunamon, Lekismon, Megidramon, SkullSatamon, Valdurmon, TyrantKabuterimon (ίσως), Grademon, Armagemon, Strikedramon, Susannomon, Dorugoramon, Slayerdramon, DinoBeemon
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού στην Δύση είναι 19 Ιανουαρίου του 2018, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του στην Ιαπωνία. Όσοι το προ παραγγείλουν από τώρα θα αποκτήσουν τα εξής:
  1. Omnimon NX
  2. Crusadermon NX
  3. Leopardmon NX
  4. Σχολική στολή
  5. Μπλούζα με το έμβλημα του Beelzebumon
  6. Μπλούζα Summer Camp (P)
  7. Κοστούμι V. Uchida
  8. Sistermon Ciel και Blanc

Παρακάτω και η αγγλική έκδοση του παραπάνω νέου τρέιλερ.

Σε άλλα νέα, έχουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας της φιγούρας NXedge Dukemon.
Θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018 και σύντομα θα μάθουμε περισσότερα γι' αυτή.
Τέλος, έχουμε νέες πληροφορίες για άλλη μια φιγούρα, της σειράς Digivolving Spirits. Τελευταία φορά που είδαμε κάτι σχετικά με αυτή ήταν πριν μισό χρόνο.
Digivolving Spirits #03 Diablomon από την Digimon Adventure - Children's War Game 
Η φιγούρα του Diaboromon θα είναι διαθέσιμη για προ παραγγελία από τις 1 Νοεμβρίου στην τιμή των 64.80 ευρώ περίπου (8,640 Yen), ενώ θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018.
Μην ξεχνάμε όμως και τον Keramon, την βασική μορφή του Diaboromon. Και τα δύο Digimon δείχνουν υπέροχα και σχεδιασμένα με πολλές ωραίες λεπτομέρειες.
Επιπλέον θα υπάρχουν δύο αξεσουάρ, ένα ρολόι και μία βάση.
Τέλος, να σημειωθεί πως έχουμε δει σε έκθεση της φιγούρες του Alphamon και της Angewomon, οπότε ίσως να είναι τα δύο επόμενα Digimon της σειράς που θα ανακοινωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου