Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

[Digimon Tamers] Νέο Artwork Για Τα Bluray + [Digimon Links] Κυκλοφόρησε Στην Αυστραλία

Τα Bluray των Digimon Tamers πλησιάζουν όλο και περισσότερο, πράγμα που σημαίνει πως ενώ έλεγα να τελειώνω επιτέλους με την επεξεργασία τους, πρέπει να τα ξαναπιάσω. Χαλάλι όμως. Όλα για το κοινό μας.
Παραπάνω μπορείτε να δείτε ένα νέο artwork από τον Katsuyoshi Nakatsuru που θα περιλαμβάνεται στα Bluray. Δείχνει καταπληκτικό και ανυπομονώ να κυκλοφορήσει με χρώματα.

Σε άλλα νέα, έχουμε επιτέλους την κυκλοφορία του Digimon Links παγκοσμίως.
Αυτή την ώρα είναι διαθέσιμο στην Αυστραλία και αναμένουμε λίαν συντόμως να είναι σε Αμερική και Ευρώπη. Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζουμε εάν σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει παντού σήμερα ή απλά το κυκλοφόρησαν μόνο στην Αυστραλία για να το τεστάρουν. Σε κάθε περίπτωση εμείς το περιμένουμε πως και πως.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου