Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η Ολοκλήρωση Των Digimon Tamers Με Ελληνική Μεταγλώττιση

Μετά από μια προσπάθεια ετών, μετά από αμέτρητες ώρες δουλειάς, με την συντέλεση πολλών ατόμων και με εκατοντάδες μηνύματα στήριξης, σας ανακοινώνω την ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΗ των Digimon Tamers με την ελληνική μεταγλώττιση. 
Όλα ξεκίνησαν στο youtube, όταν ένας χρήστης ανέβασε 2 από αυτά τα επεισόδια. Ήταν όμως αρκετά για να ανάψουν την σπίθα στον Christara να ξεκινήσει την εύρεση και επεξεργασία των ελληνικών ήχων. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η συλλογή αυτών, αλλά με την βοήθεια του Director_Stelios διαπιστώθηκε πως είχαν σωθεί όλοι τους. Ύστερα από κάποια χρόνια, ανέλαβα εγώ την συνέχιση του project, μιας και αυτό είχε κολλήσει. Η εύρεση των εικοσάλεπτων επεισοδίων μέσα σε βιντεοκασέτες εκατοντάδων ωρών, οι οποίες δεν έγραφαν απ' έξω τι ακριβώς περιέχουν, ήταν το κάτι άλλο. 
Μερόνυχτα, τσακωμοί και μπόλικο πείσμα, ήταν κάποια από αυτά που χρειάστηκαν για να βρεθούν και να μετατραπούν οι ήχοι σε ψηφιακοί μορφή. Και αφού λοιπόν βεβαιωθήκαμε πως έχουν συλλεχθεί όλοι τους, τότε άρχισε η πραγματική δουλειά με την επεξεργασία τους. Είναι ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά που αισθάνομαι για την ολοκλήρωση αυτού του project, αφού από εκεί που κάποτε γκρίνιαζα και 'γώ στους αρχικούς συντελεστές για να ολοκληρωθεί, κατέληξα να είμαι αυτός που το ολοκληρώνει. Σας ευχαριστώ όλους σας μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την βοήθεια και την υπομονή που δείξατε όλα αυτά χρόνια! Σήμερα κλείνει άλλο ένα κεφάλαιο εύρεσης παλαιών άνιμε με την ελληνική μεταγλώττιση.
Καλή απόλαυση σε όλους σας και τα λέμε ξανά σε ότι αφορά τα Digimon Tamers, όταν κυκλοφορήσουν τα Bluray τους!


Χρήστο σε ευχαριστούμε!
Βρείτε ολόκληρη την σεζόν στο παρακάτω λινκ: 


2 σχόλια :