Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

[Digimon Adventure Tri] Ανανέωση 5ης Ταινίας Για Έβδομη Εβδομάδα Προβολών + Πιθανή Συνέχεια Κυκλοφορίας Της Tri Εκτός Ιαπωνίας

Άλλα δύο χαρμόσυνα νέα της Digimon Adventure Tri σε Αμερική και Ιαπωνία έφτασαν.
Αρχικά, η 5η ταινία ανανεώθηκε και για έβδομη εβδομάδα προβολών στον κινηματογράφο του Shinjuku Wald 9. Πρέπει να διευκρινίσω πως είναι η πρώτη ταινία που φτάνει τις εφτά εβδομάδες προβολών.

Και δεύτερον, ο ηθοποιός Joshua Seth έκανε tweet μια φωτογραφία του μέσα από στούντιο ηχογραφήσεων, κίνηση που σηματοδοτεί την συνέχεια των Adventure Tri εκτός Ιαπωνίας. Σε κάθε περίπτωση, η Shout Factory είχε ανακοινώσει στο παρελθόν να περιμένουμε περισσότερα από τα Digimon μέσα στο 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου