Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

[Digimon: Encounters] Νέο Παιχνίδι Mobile + [Digimon Universe: Applimonsters] Μετάδοση Στην Ταϊβάν

Ώρα για άλλο ένα νέο mobile παιχνίδι Digimon.
Digimon: Encounters!
Το νέο αυτό παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά για την Κινά και αποτελεί μια συνεργασία της Bandai Namco Shanghai και της Chengdu Momo.

Το παιχνίδι θα έχει 200 Digimon με τα οποία θα μπορείς να σχηματίσεις ομάδες για να παλέψεις. Ακόμη, διευκρινίζεται ότι είναι το πρώτο Κινέζικο παιχνίδι Digimon που χρησιμοποιεί 3D μοντέλα. Απ' ότι δείχνει η παρακάτω εικόνα, πρόκειται για ένα Tactical RPG.
Συγκέντρωσε τους συντρόφους σου για μια multiplayer περιπέτεια.
Εξέλιξη σε πραγματικό χρόνο. Άλλαξε την ροή των μαχών με τις Τελικές μορφές.
Σχημάτισε ελεύθερα την Digimon οικογένειά σου.
Εκκόλαψε και ανάθρεψε μοναδικά Digimon.

Τα ευχάριστα νέα για τα Digimon Universe: Applimonsters συνεχίζονται και σήμερα.
Η Γαλλική μεταγλώττιση της σειράς συνεχίζει στο δεύτερο μισό των επεισοδίων, ενώ η Ταϊβάν θα ξεκινήσει την προβολή της σειράς στις 9 Δεκεμβρίου στην μητρική της γλώσσα, αλλά και στα Ιαπωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου