Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

[Digimon Universe: Applimonsters] Απόκτηση Δικαιωμάτων Από Την TURNER + [Digital Monster Capsule Mascot Collection] Δεύτερη Σειρά Φιγούρων + [D1 Tournament] Το Νικητήριο Δώρο + Νέα Προϊόντα + Το Hacker's Memory Σε Τηλεοπτική Εκπομπή

Μεγάλα και μπόλικα τα σημερινά νέα.
Η Toei Europe ανακοίνωσε ότι η Turner απέκτησε τα διακαιώματα των Digimon Universe: Applimonsters.
Δεν διευκρινίζεται εάν πήρα τα δικαιώματα μόνο της σειράς ή και των προιόντων, αλλά το σίγουρα είναι πως θα παιχτούν σε τουλάχιστον 42 χώρες.
Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση της Toei Europe.

LAST PRODUCTION APPMON LANDS ON SCREENS !
APPMON, the last production of Toei Animation, will be on air shortly in all French speaking territories (mainly Europe and Africa). TURNER acquired the rights for 8th section of the notorious Digimon franchise; the 39 x 26 min episodes will be broadcasted in as many as 42 countries. The series has first been launched on Boing on October 23rd, and new episodes keep on coming out since.

Ο Μάρτιος του 2018 δείχνει ένας υπέροχος μήνας για τα Digimon με βάση όλα αυτά που έχουν ανακοινωθεί και έρχεται κάτι ακόμα.
Μία δεύτερη σειρά Digital Monster Capsule Mascot Collection αποκαλύφθηκε στο επερχόμενο τεύχος του περιοδικού Vjump. Τα Digimon που θα είναι διαθέσιμα είναι τα Koromon, Agumon, Seadramon, Tyranomon και MetalGreymon, με βάση τα artwork των V-Pet. Θα μπορεί κάποιος να τα βρει στα μηχανήματα Gashapon στην τιμή των 300 Yen.

Προχωράμε με κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για τα νέα Digimon Pendulum, αφού πρώτα παραθέσω και αυτές από το προηγούμενο άρθρο.
Οι δύο εκδόσεις θα έχουν τις παρακάτω οικογένειες Digimon.
Silver Black - Nature Spirits, Nightmare Soldiers και Metal Empire
Silver Blue - Deep Savers, Wind Guardians και Virus Busters

Θα εμπεριέχονται συνολικά 200 Digimon, η ημερομηνία κυκλοφορίας πιθανολογείται για τον Ιούνιο του 2018 και θα κοστίζουν 27.78 ευρώ περίπου (3,700 Yen).

Τα χρώματα θα είναι τα ίδια με αυτά των πρώτων Digimon Pendulum, ενώ επίσης θα υπάρχει και ο Zubamon.

Επίσης, είχα αναφερθεί στο προηγούμενο άρθρο μου για το δεύτερο τουρνουά D-1. Ο νικητής θα κερδίσει το παρακάτω πρωτότυπο και μοναδικό σχέδιο από τον Kenji Watanabe.

Πάνε δύο μήνες από την ανακοίνωση της επόμενης είδησης.
Το Show You My Brave Hearts Volume 2 θα είναι μια συναυλία του Ayumi Miyazaki στις 25 Νοεμβρίου στο Shibuya THE GAME.
Όταν είχε πρωτοανακοινωθεί η συναυλία είπαν και για τρία νέα δώρα που θα ήταν διαθέσιμα να τα αγοράσει το κοινό.
Το πρώτο είναι ένα φωτιστικό stick στην τιμή των 18.95 ευρώ περίπου (2,500 Yen).
Το δεύτερο ένα βραχιόλι στην τιμή των 3.79 ευρώ περίπου (500 Yen).
Το τρίτο είναι μια πετσέτα με το λογότυπο της συναυλίας, σχεδιασμένο από τον Kenji Watanabe, στην τιμή των 15.16 ευρώ περίπου (2,000 Yen).

Το τελευταίο νέο για σήμερα έχει να κάνει με το Hacker's Memory.
Τα Digimon επιστρέφουν στην τηλεοπτική σειρά JUMP.
To Jump Undercover Mission Police (JUMP) είναι μια τηλεοπτική εκπομπή βασισμένη στα περιοδικά Jump (Weekly Shonen Jump, Jump SQ, V-Jump, Saikyou Jump) και έχει ως θέμα anime, manga, παιχνίδια κ.α.
Πέρσι υπήρχε ένα επεισόδιο που είχε επικεντρωθεί στα Appmon.

Στο επεισόδιο της 25ης Νοεμβρίου, οι παρουσιαστές θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια αποστολή του Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory μέσα στον διατιθέμενο χρόνο. Δείτε παρακάτω δύο εικόνες από το διαφημιστικό της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου