Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Νέα Συναυλία Digimon + Νέα Προϊόντα

Άλλο ένα event είναι στα σκαριά.
Η "Digimon Song Christmas Special ~Message to the Future~" είναι μία ξεχωριστή μίνι συναυλία από την Animate, με παρευρισκόμενους διάφορα άτομα που συνδέονται με τα Digimon.
Η διεξαγωγή της θα γίνει στο Animate Ikubukuro 9th Floor Event Hall στις 23 Δεκεμβρίου.
Παρευρισκόμενοι θα είναι οι Ayumi Miyazaki, AiM, και Michihiko Oota, ενώ ως special guests οι Junko Noda (V-mon από 02) καιHiroyuki Kakudou (σκηνοθέτης των Adventure, Adventure 02, X-Evolution, μαζί και με άλλους ρόλους στο franchise).
Τα εισιτήρια θα δοθούν μέσω λοταρίας, όπου οι λαχνοί θα αποκτούνται με την αγορά διάφορων μουσικών CD Digimon.

Προχωράμε με την ανακοίνωση κάποιον νέων προϊόντων.
Αρχικά έχουμε κάποια ακριλικά μπρελόκ με τα Εκλεκτά Παιδιά των Digimon Adventure.
Για τους fans της Digimon Adventure Tri, έρχεται μια θήκη κλειδιών και ένα πορτοφόλι.
Τα τελευταία νέα προϊόντα είναι κάποια μπρελόκ στα οποία το πρόσωπο αφαιρείτε. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν τα σώματα των τριών Digimon που βλέπεται παραπάνω και ξεχωριστά τα πρόσωπα των Εκλεκτών Παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου