Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

[Digivolving Spirits] Έναρξη Προ Παραγγελιών Για Τον Keramon/Diaboromon + Ανακοίνωση Της 4ης Φιγούρας Της Σειράς + [Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Εμφάνιση Στο Web Anime Ponkotsu Quest + Νέα Τσάντα Digimon

Η φιγούρα #3 Keramon/Diaboromon της σειράς Digivolving Spirits είναι διαθέσιμη για προ παραγγελία, ενώ επίσης κυκλοφόρησε και ένα βίντεο με αυτή.
Όπως είδατε από το τέλος του βίντεο, η επόμενη φιγούρα της σειράς θα είναι η #4 Tailmon/Angewomon.

Το web anime Ponkotsu Quest, στο νέο του επεισόδιο είχε ένα crossover με το επερχόμενο Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory.
Το Ponkotsu Quest είναι ένα anime παρωδία των παιχνιδιών Dragon Quest, αλλά από την ματιά των τεράτων και συνηθίζει να κάνει διάφορα crossovers με παιχνίδια RPG.

Σε ένα νέο φεστιβάλ με τίτλο Animate Girls Festival θα είναι διαθέσιμα κάποια προϊόντα Digimon. Τα περισσότερα από αυτά τα έχουμε δει ήδη, εκτός από ένα.
Αυτή η υπέροχη τσάντα είναι το νέο προϊόν Digimon και θα κοστίζει 18.89 ευρώ περίπου (2,500 Yen).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου