Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

[Digivolving Spirits] Νέα Preview Για Τις Φιγούρες Από Την Tamashii

Η ιστοσελίδα της Tamashii πρόσθεσε κάποια preview για τις φιγούρες της σειράς Digivolving Spirits.
Ξεκινάμε με εικόνες από τις ήδη υπάρχουσες φιγούρες, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω και προχωράμε στην φιγούρα του Diaboromon, ο οποίος θα μπορεί να στέκεται και μόνος του.
Στην επόμενη εικόνα, έχουν βγάλει έξω τον Omnimon της σειράς Our War Game Figuarts και τον έβαλαν να ποζάρει με τον Diaboromon.
Συνεχίζουμε με τις συσκευασίες των φιγούρων, οι οποίες έχουν σχέδια του Kenji Watanabe. Διευκρίνησαν ότι τα κουτιά των WarGreymon και MetalGarurumon έχουν τα Digimon να κοιτάνε αριστερά, ενώ o Diaboromon κοιτά δεξιά, έτσι ώστε να δείχνουν πως παλεύουν.
Επισήμαν ότι κάθε συσκευασία έχει μια προεπισκόπηση της επόμενης φιγούρας.
Οι φιγούρες θα είναι διαθέσιμες για να τις δει ο κόσμος, μαζί και με άλλα προϊόντα Digimon, στις παρακάτω εκθέσεις:
  1. Στην Tamashii Nations World Tour Stop στην Βαρκελώνη έως και σήμερα.
  2. Στην Φθινοπωρινή Μegahobby Expo 2017 στις 25 Νοεμβρίου.
  3. Και στην εκδήλωση της Tamashii Nation 2017 στην Akihabara από τις 1 έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Και τέλος, δύο ακόμη εικόνες με τις νέες φιγούρες να ποζάρουν δίπλα σε παλαιότερες. Στην πρώτη βλέπουμε την νέα Angewomon δίπλα στον παλιό Patamon/Angemon (την είχα και 'γώ αυτή), ενώ στην δεύτερη οι WarGreymon και MetalGarurumon μαζί με τις φιγούρες για τα αδέρφια των Adventure της σειράς GEM.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου