Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

[Digivolving Spirits] Περισσότερες Φωτογραφίες Για Την Tailmon/Angewomon + [Dorumon/Alphamon] Αποκάλυψη Της 5ης Φιγούρας

Σε προηγούμενο άρθρο είχαν δημοσιευθεί εικόνες της μεταλλασσόμενης φιγούρας της σειράς Digivolving Spirits, Tailmon/Angewomon. Δείτε παρακάτω κάποιες ακόμη.
Και δίπλα-δίπλα στην παλιά φιγούρα του Patamon/Angemon (την είχα και 'γώ αυτή).
Στην επόμενη φωτογραφία βλέπουμε μια λεπτομέρεια που ίσως να προμηνύει μια επόμενη φιγούρα.
Ο Tentomon.

Χωρίς να έχει έρθει ακόμη το Σαββατοκύριακο όπου θα διεξαχθεί η έκθεση Tamashi Nations events, έχουμε κάποιες εικόνες μέσα από αυτή και πιο συγκεκριμένα, την νέα φιγούρα του Dorumon/Alphamon.
Για την φιγούρα Digivolving Spirits #05 Alphamon από την ταινία X-Evolution, γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η νέα σειρά και να που τώρα παρουσιάζετε ως η επόμενη.
Και μια ακόμη κοντινή φωτογραφία στον Dorumon που βλέπουμε για πρώτη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου