Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

[Vjump] Τεύχος Ιανουαρίου + Νέα Card Game Sets + [G.E.M. Figures] Νέες Φιγούρες + [Digivolving Spirits] Η Φιγούρα Της Tailmon/Angewomon + [Digimon Tamers] Νέες Πληροφορίες Για Τα Bluray + Ψηφοφορία Καλύτερων Anime

Οι σελίδες του επερχόμενου τεύχους Vjump κατέφθασαν και έχουμε αυτές που αφορούν το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory.
https://images.withthewill.net/vjump_hm1_november23_2017.jpg 
https://images.withthewill.net/vjump_hm2_november23_2017.jpg 
https://images.withthewill.net/vjump_hm3_november23_2017.jpg 
https://images.withthewill.net/vjump_hm4_november23_2017.jpg 
Τα περισσότερα από αυτά που αναφέρονται στις σελίδες είναι μια σύνοψη των όσων γνωρίζουμε έως τώρα, οπότε δεν θα τα επαναλάβω. Να σημειωθεί και πάλι ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία και στις 19 Ιανουαρίου στην Δύση.

Με τη κυκλοφορία του νέου set καρτών για την 10η επέτειο των Digimon, θα κυκλοφορήσουν επιπλέον και τρία νέα mini sets για τον εορτασμό της.
https://images.withthewill.net/20th_cardset1_november23_2017.jpg Κάθε ένα από τα set θα περιέχει 20 κάρτες, από τις οποίες κάποιες θα είναι νέες, κάποιες επανεκτυπώσεις και κάποιες με ολοκαίνουρια Digimon.
Μερικές από τις κάρτες αυτές θα έχουν κάποια από τα ήδη υπάρχοντα artworks του Card Game Alpha, άλλες θα έχουν σχέδια pixel art, ενώ κάποιες άλλες θα έχουν καινούρια σχέδια από τον διαχρονικό σχεδιαστή Digimon, Kenji Watanabe και τον As'Maria.
https://images.withthewill.net/20th_cardset2_november23_2017.jpg Το set του Omnimon θα περιέχει διάφορες δικές του κάρτες, το set του Zubamon τους Βασιλικούς Ιππότες και τις εξελίξεις των Zubamon και Meicoomon, ενώ του Alphamon θα περιέχει Digimon με το X-Antibody.
Κάθε σετ θα μπεριέχει επιπλέον μια σπέσιαλ κάρτα μεγέθους Α5 του Omnimon, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Αν κάποιος τα αγοράσει και τα τρία θα πάρει δώρο ακόμη μία κάρτα ενός από τα τρία Digimon των set.
https://images.withthewill.net/20th_cardset6_november23_2017.jpghttps://images.withthewill.net/20th_cardset7_november23_2017.jpg 
https://images.withthewill.net/20th_cardset8_november23_2017.jpg 
 
Όλες οι φιγούρες GEM που έχουμε δει έως τώρα είναι διαθέσιμες για αγορά ή έστω για παραγγελία, οπότε ήταν καιρός για την παρουσίαση κάποιων καινούριων.
https://images.withthewill.net/gem_ultimates1_november24_2017.jpgΤα δύο νέα πρότυπα αποκαλύφθηκαν στην Φθινοπωρινή Megahobby Expo 2017 και είναι οι Wargreymon και MetalGarurumon με τα Εκλεκτά Παιδιά τους από την Digimon Adventure.
https://images.withthewill.net/gem_ultimates2_november24_2017.jpg 
https://images.withthewill.net/gem_ultimates3_november24_2017.jpg 
 
Ας μεταφερθούμε τώρα σε μια άλλη σειρά φιγούρων.
https://images.withthewill.net/digivolvingspirits_angewomon0_november23_2017.png 
Η φιγούρα της Tailmon/Angewomon της σειράς Digivolving Spirits θα είναι διαθέσιμη από τις 28 Νοεμβρίου για προ παραγγελία στην τιμή των 53.19 ευρώ περίπου (7,020 Yen), ενώ θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2018.
https://images.withthewill.net/digivolvingspirits_angewomon1_november23_2017.jpg 
Προχωράμε με νέες πληροφορίες της Bluray έκδοσης των Digimon Tamers.
https://images.withthewill.net/tamers_bdcover_november24_2017.jpg 
Η παραπάνω έγχρωμη εικόνα είναι το εξώφυλλο των Bluray, σχεδιασμένο από τον Katsuyoshi Nakatsuru (σχεδιαστής χαρακτήρων στις τέσσερις πρώτες σεζόν).
Μαζί με τα Bluray θα υπάρχει και ένα νέο CD Drama με τον τίτλο "Digimon Tamers 2018: Days -Information and the Non-Ordinary-". Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν ο τίτλος παραπέμπει στην κυκλοφορία των Bluray το 2018 ή σε μια ιστορία που εκτυλίσσεται το 2018.
Οι ηθοποιοί των χαρακτήρων θα παραμείνουν οι ίδιοι, εκτός πιθανόν από της Renamon, της οποίας δεν ανακοινώθηκε.
https://images.withthewill.net/tamers_poster_november24_2017.jpgΤην αφίσα την είδαμε επίσης και στην Megahobby Expo.
 
Τέλος για τα σημερινά νέα έχουμε την ψηφοφορία καλύτερων anime της χρονιάς για το φεστιβάλ Tokyo Anime Award Festival 2018.
https://images.withthewill.net/taaf2018_november22_2017.png
Η 4η και 5η ταινία της Digimon Adventure Tri είναι υποψήφιες για την κατηγορία των ταινιών, αλλά καμία από τις δύο δεν είναι ακόμη στις 15 καλύτερες.
Αντιθέτως, μας άφησε έκπληκτους η 29η θέση που έχει καταλάβει προς στιγμήν η Digimon Universe: Applimonsters στις 100 καλύτερες σειρές.
Η ψηφοφορία θα τελειώσει στις 24 Δεκεμβρίου με τους fans να μπορούν να ψηφίσουν τρεις σειρές και μία ταινία κάθε ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου