Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

[Animedia] Τεύχος Ιανουαρίου + Τα Digimon Στα Ημερολόγια Της Toei + [Digimon Adventure Tri] Οι Τρεις Πρώτες Ταινίες Στο Hoopla

Το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia περιλαμβάνει ένα νέο artwork της Digimon Adventure Tri για τον εορτασμό του νέου έτους.
Οι Tai, Mat και Sora φορούν κιμονό και μαζί με την Piyomon ποζάρουν με ένα μυστικό Κινέζικο λιοντάρι ονόματι "Nian" το οποίο έχει σχέση με τον εορτασμό του νέου έτους.

Ένα από τα ημερολόγια (TV Animations Calendars) της Toei για το 2018 συμπεριλαμβάνει στις σελίδες του την Digimon Adventure.
Για τον μήνα Μάρτιο υπάρχει ένα artwork της δεύτερης ταινίας.
Ένα άλλο ημερολόγιο περιλαμβάνει ένα νέο artwork των Digimon Universe: Applimonsters.
Τα Appmon με το παρακάτω artwork θα είναι στις σελίδες του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.
Η ψηφιακή βιβλιοθήκη του "hoopla" (διαδικτυακό κανάλι), πρόσθεσε τις πρώτες ταινίες της Digimon Adventure Tri με την αγγλική μεταγλώττιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου