Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

[Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 6: Our Future/Το μέλλον Μας] Το Πρώτο Τρέιλερ + [Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Νέο 8λεπτο Τρέιλερ

Πάνω στην ώρα του, το πρώτο τρέιλερ της έκτης ταινίας "Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 6: Our Future/Το μέλλον Μας" αποκαλύφθηκε στην έκθεση Jump Festa το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι διάλογοι στην ταινία λένε:

Agumon: Θα συναντηθούμε ξανά! Σίγουρα!
?????: Εάν δεν σταματήσετε την Ordinemon, τότε δεν θα υπάρξει μέλλον γι' αυτόν τον κόσμο.
Gabumon: Διότι είναι κάτι, που μόνο εμείς, ως φίλοι τους, μπορούμε να κάνουμε γι' αυτούς.
Mat: Θα σώσουμε τον κόσμο, με τον δικό μας μοναδικό τρόπο!

Μαζί με το τρέιλερ, ενημερώθηκε και το επίσημο site της σειράς με κάποια νέα πραματάκια.
Ένα από αυτά, είναι η σύνοψη της τελευταίας ταινίας.

Η καταστροφή του κόσμου έχει ξεκινήσει.
Η Meicoomon, η οποία έχει βγει εκτός ελέγχου, απορρόφησε την σκοτεινά μεταμορφωμένη Tailmon και μαζί εξελίχθηκαν στην Ordinemon που κατέχει τρομαχτική δύναμη.΄
Όπως προβλέφθηκε από τον Yggdrasil, ο Πραγματικός Κόσμος έχει αρχίσει να καταβροχθίζεται από τον Ψηφιακό.
Ωστόσο, όσο η απόγνωση έρχεται όλο και πιο κοντά, τα Εκλεκτά Παιδιά συνεχίζουν να προχωρούν μπροστά με αποφασιστικότητα.
Τώρα που ο Tai δεν είναι κάπου τριγύρω, o Mat είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει την θέση του.

"Πρέπει να το κάνουμε εάν θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο!"

Ο Gabumon λειτουργεί σαν ένας πυλώνας στήριξης για τον Mat, ενώ ο Agumon πιστεύει πως ο Tai θα επιστρέψει σίγουρα.

Την ίδια στιγμή, η Ομοιόσταση που αποφάσισε ότι η Ordinemon ξεπερνά την σωτηρία και πρέπει να εξολοθρευτεί, είναι έτοιμη να προχωρήσει στα τελικά στάδια του σχεδίου της, το οποίο περιλαμβάνει και τον Πραγματικό Κόσμο.
Τα Παιδιά και τα συντροφικά τους Digimon συνεχίζουν να μάχονται, σε μια προσπάθεια να σταματήσουν την εξάπλωση της καταστροφής.

"Όλο το φως βρίσκεται μέσα στην Meicoomon..."

Οι φωνές της Tailmon φτάνουν την Kari, η οποία βρίσκεται σε μια κατάσταση απόγνωσης.
Και έτσι, η ώρα για τα Παιδιά να κάνουν την τελική τους επιλογή πλησιάζει.
Τι θα είναι το μέλλον που τα ίδια τα Εκλεκτά Παιδιά επέλεξαν;

Τώρα, η περιπέτεια εξελίσσεται και πάλι...

Επιπλέον πρόσθεσαν ενημερωμένη την σύνθεση των σχέσεων των χαρακτήρων, σημειώνοντας το τι συνέβη στον Tai και την Tailmon.
Τέλος, ενημέρωσαν και τις εξελίξεις των Digimon, συμπεριλαμβάνοντας και την Ordinemon.

Σε άλλα νέα, έχουμε ένα νέο 8λεπτο τρέιλερ για το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory λίγο πριν την κυκλοφορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου