Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

[Digimon Song: Best of Wada Kouji] Νέα Έκδοση Του CD + [Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Η Βαθμολογία Του Famitsu + [Digimon Adventure] Νέα Προϊόντα

Μία νέα έκδοση για το CD Digimon Song: Best of Wada Kouji θα κυκλοφορήσει.
Η νέα έκδοση ονομάζεται "Winter Jacket Version" και κρατά στο εξώφυλλό του το ίδιο σχέδιο του Angemon, αλλά με διαφορετικό παρασκήνιο, ένα πιο χειμερινό.
Τα κομμάτια παραμένουν τα ίδια, αλλά με διαφορετική φορά στο CD.

  1. Butter-Fly ~tri.Version~ 
  2. Seven ~tri.Version~
  3. Innocent ~Remaining Innocent~
  4. With The Will
  5. Butter-Fly (Theater Size #1)
  6. an Endless tale
  7. FIRE!!
  8. Hirari
  9. Target ~Akai Shougeki~
  10. The Biggest Dreamer
  11. Butter-Fly
Η τιμή του είναι στα 15.05 ευρώ περίπου (2,000 Yen), οι προ παραγγελίες κλείνουν στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Ιανουαρίου.

Μια βδομάδα πριν την κυκλοφορία του Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory στην Ιαπωνία, το επόμενο τεύχος του περιοδικού Famitsu δημοσιεύει τις βαθμολογίες κάποιων επερχόμενων παιχνιδιών.
Το περιοδικό έδωσε και στις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού (PS4 και PSV) 9/9/9/8 (35/40), μια αρκετά μεγάλη και καλή βαθμολογία.
Αντιθέτως, στο Digimon Story Cyber Sleuth είχε δώσει 8/9/9/8 (34/40).

Και ήρθε η ώρα για κάποια νέα προϊόντα Digimon Adventure που σύμφωνα με το Amazon θα κυκλοφορήσουν στις 25 Ιανουαρίου.
Ξεκινάμε με αυτοκόλλητα των εκλεκτών παιδιών.
Προχωράμε στο επόμενο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους. Ή βάζοντάς τα στην βάση ως φιγούρες ή κρεμώντας τα σαν μπρελόκ.
Φάκελοι μεγέθους A4.
Και τέλος, ένα προϊόν που είναι ήδη δημοφιλή στο εξωτερικό, κρεμάμενες ταπετσαρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου