Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

[Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Ανάλυση Της Σπέσιαλ Έκδοσης 20ης Επετείου

Το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και θα σας κάνω μια ανάλυση των bonuses που προσφέρει η ειδική έκδοση 20ης επετείου.

Το πρώτο από τα πρόσθετα που θα έχει είναι μια ποικιλία κομματιών από τις σειρές anime που θα μπορεί κάποιος να τα βάλει να παίζουν στο παιχνίδι. Αυτά είναι:

1. Butter-Fly από τον Wada Kouji των Digimon Adventure
2. Brave Heart από τον Ayumi Miyazaki των Digimon Adventure
3. Target ~Akai Shougeki~ από τον Wada Kouji των Digimon Adventure 02
4. Break Up! από τον Ayumi Miyazaki των Digimon Adventure 02
5. The Biggest Dreamer από τον Wada Kouji των Digimon Tamers
6. Slash!! από τον Michihiko Oota των Digimon Tamers
7. Fire!! από τον Wada Kouji των  Digimon Frontier
8. With The Will από τον Wada Kouji των Digimon Frontier
9. Gouing! Going! My Soul!! από τους Dynamite SHU των Digimon Savers
10. Believer από τον IKUO των Digimon Savers
11. Never Give Up! από τον Sonar Pocket των Digimon Xros Wars
12. We Are Xros Heart! από τον Wada Kouji των Digimon Xros Wars

Μαζί με την συσκευασία του παιχνιδιού θα υπάρχει και ένα έξτρα CD με κομμάτια αυτού.
Επιπλέον υπάρχουν και κάποια φυσικά αντικείμενα ως δώρα.

Πρώτα, η κάρτα της hacking ομάδας "Hudie" με έναν κωδικό για DLCs.
Τα DLC είναι:
  1. Sistermon Noir και Sistermon Blanc, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση και στην Awakened μορφή τους.
  2. Ρούχα για τον χαρακτήρα σου.
  3. Ο Omnimon NXEdge Style.

Άλλη μία κάρτα θα είναι αποκλειστική για την σπέσιαλ συσκευασία, αυτή τη φορά για το Kuremi Detective Agency.
Το DLC που προσφέρει περιέχει τους Alphamon NXEdge και Dukemon NXEdge style.

Το επόμενο που θα περιέχεται είναι ένα διαφημιστικό φυλλάδιο με διάφορα επερχόμενα προϊόντα Digimon.

Και τέλος, έχουμε ένα μεγάλο δώρο, το Digimon Story Visual Art Book!
Το artbook περιέχει σχέδια από όλη την σειρά παιχνιδιών Digimon Story.
Το Digimon Story ή αλλιώς Digimon World DS εκτός Ιαπωνίας, ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς και χωρίς να έχει κάποιο δικό του art όταν κυκλοφόρησε, απέκτησε πλέον με την κυκλοφορία του βιβλίου.
Τα Digimon Story: Sunburst και Moonlight ή αλλιώς Digimon World Dawn και Dusk εκτός Ιαπωνίας, κυκλοφόρησαν ένα χρόνο αργότερα.
Το Digimon Story Lost Evolution κυκλοφόρησε 3 χρόνια αργότερα και ποτέ εκτός Ιαπωνίας. Το art της θα μπορούσε να μοιάζει με αυτό των Digimon Adventure ή ακόμη και με των Digimon Frontier.
 Το Digimon Story Super Xros Wars Blue και Red κυκλοφόρησε μισό χρόνο μετά το προηγούμενο παιχνίδι και πάλι ποτέ εκτός Ιαπωνίας. Είναι επίσης το πρώτο παιχνίδι που έχει άμεση και εξ ολοκλήρου σχέση με την αντίστοιχη σειρά anime.
Το Digimon Story Cyber Sleuth κυκλοφόρησε 4 χρόνια αργότερα για το PSV στην Ιαπωνία και ένα χρόνο αργότερα παγκοσμίως σε PS4. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τρισδιάστατα γραφικά.
Το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιαπωνία και σε ένα μήνα στον υπόλοιπο κόσμο. Η ιστορία του διαδραματίζεται παράλληλα με το προηγούμενο παιχνίδι και έχει πολλές νέες προσθήκες.
 Εν κατακλείδι, είναι ένα φανταστικό artbook με μπόλικες νέες εικόνες που δεν είχαμε ξαναδεί. Αν και επικεντρώνεται περισσότερο στα δύο τελευταία παιχνίδια, καλύπτει αρκετό περιεχόμενο και από τα πρώτα. Το ότι είναι ένα βιβλίο που αναλύει όλα τα παιχνίδια Digimon Story το κάνει μοναδικό και απαραίτητο για κάθε fan των Digimon.

1 σχόλιο :

  1. Πραγματικά φοβερό βιβλίο, ελπίζω να το έχουμε και εμείς στην δίκη μας Special εκδοσή

    ΑπάντησηΔιαγραφή