Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

[Digivolving Spirits] Η Μεταμόρφωση Της Φιγούρας Tailmon/Angewomon

Μπορεί να έχουμε μισό χρόνο μπροστά μας για την κυκλοφορία της μεταμορφώμενης φιγούρας Tailmon/Angewomon της σειράς Digivolving Spirits, αλλά οι πρώτες εικόνες με την μεταμόρφωση της έφτασαν.
Οι σχεδιαστές της επισήμαναν πως τα χρώματα δεν είναι ακόμα τα τελικά, ενώ επίσης επεξεργάζονται και το υλικό της.
 
Και κάπου εδώ έρχεται η.....
Angewomon!
Επισημαίνουν επίσης το πόσο γλυκιά και ηρωίδα δείχνει.
Και τέλος, ως μία ανεπίσημη μορφή της φιγούρας, παρουσίασαν το πως μπορεί να την κάνει κάποιος να δείχνει ενώ μεταμορφώνεται.
Η φιγούρα της Tailmon/Angewomon θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2018 στην τιμή των 48.82 ευρώ περίπου (6,800 Yen).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου