Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

[Animedia] Τεύχος Φεβρουαρίου

Στο νέο τεύχος του περιοδικού Animedia, το θέμα της Adventure Tri έχει ένα artwork το οποίο δεν περιμέναμε και πολύ θα θέλαμε να δούμε όμως.
Αυτό είναι το καλύτερο προς στιγμήν artwork της Maki και του Daigo με τα Digimon τους, Tapirmon και Bearmon, όταν ήταν μικροί, ως πρώτα Εκλεκτά Παιδιά, και ταξίδευαν στον Ψηφιακό Κόσμο.

Το άρθρο στην εικόνα, αναφερόμενο στις εξελίξεις της τελευταίας ταινίας, λέει:
Το μυστήριο βαθαίνει περισσότερο όσο ο Daigo βρίσκεται θαμμένος στο έδαφος και η Himekawa περιπλανούμενη στον Ωκεανό του Dagomon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου