Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

[Battle Spirits] Το Νέο Set Καρτών 1.5 + Digital Monster Art Book Ver. 1~5 & 20th

Το Digimon 1.5 Collaboration Booster Set της σειράς TCG Battle Spirits είναι ενάμιση μήνα μακριά.
Το νέο set αποτελεί μια έκδοση 1.5, εμπεριέχοντας όλες τις κάρτες του αρχικού, με κάποιες από αυτές να έχουν νέο artwork. Ως παράδειγμα μπορείτε να δείτε το παραπάνω νέο artwork των WarGreymon και MetalGarurumon. Μέσα στην Άνοιξη όμως, περιμένουμε και την νέα έκδοση 2.0, για την οποία προς στιγμήν έχουμε το παρακάτω artwork του Veemon.

Και τώρα είναι η ώρα της παρουσίασης άλλου ένα Artbook. Αυτό είναι το Digital Monster Art Book Ver. 1~5 & 20th!
Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο μπορείτε να τα δείτε παραπάνω. Στο πρώτο ποζάρει ο Tyranomon ως το πρώτο Digimon που σχεδιάστηκε, ενώ στο δεύτερο οι Agumon, Hackmon, Zubamon και Dracomon με το μήνυμα "Για όσους αγαπούν τα Digimon".
Η πρώτη σελίδα του βιβλίου έχει πάλι τον Tyranomon αλλά με το CGI που χρησιμοποιήθηκε στην συσκευασία του πρώτου V-Pet.
Το νέο αυτό σχέδιο είναι αποτέλεσμα του Kenji Watanabe και δείχνει διάφορα Digimon να πετούν στον κυβερνοχώρο.

Το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου αναφέρεται σε Digimon που είδαμε από την 1η έως την 5η έκδοση των V-Pets.
Κάποιες ακόμη σελίδες παρακάτω με διάφορα στοιχεία των Digimon, όπως π.χ. επετειακά Digimon και οι Βασιλικοί Ιππότες.
Το 2ο κεφάλαιο αναφέρεται στην ιστορία του franchise, από την δημιουργία του, στην οικολογία και το περιβάλλον του. Περιέχει επίσης την ιστορία πίσω από τις διάφορες εκδόσεις των V-Pet αλλά και μία συνέντευξη του διαχρονικού σχεδιαστή χαρακτήρων Kenji Watanabe. Τελειώνει, επικεντρώνοντας στην σύγκριση Digimon, από το μέγεθος τους έως τις ικανότητες και τις ιδιότητες τους.
Το τελευταίο κεφάλαιο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες ενδεχόμενες εξελίξεις των Digimon στο νέο V-Pet 20ης επετείου, προφίλ για κάθε Digimon και το που αναφέρεται το κάθε ένα μέσα στο βιβλίο.Κλείνω το άρθρο με διάφορες σελίδες του βιβλίου. Γενικά δείχνει υπέροχο, καλύπτει την ιστορία του franchise, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα V-Pets.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου