Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

[Digimon Card Sets 20ης Επετείου] Νέα Digimon Μαζί Με Νέες Πληροφορίες

Πέρασε λίγος καιρός από τότε που μάθαμε για τα μίνι σετ καρτών 20ης επετείου.
Με τις προ παραγγελίες να κλείνουν σε μία εβδομάδα έχουμε κάποιες νέες πληροφορίες.
Τα νέα Digimon που παρουσιάζονται είναι ο Craniummon X-Antibody και ο Sleipmon X-Antibody, ενώ επίσης έχουμε και την εξήγηση της εμφάνισής τους που αφορά την εξέλιξη της ιστορίας στο σύμπαν που υπάρχει το Πρόγραμμα-Χ στον Ψηφιακό Κόσμο.

-Η "Παρούσα Κατάσταση" του Παλιού Ψηφιακού Κόσμου, ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν κόσμο θανάτου από το "Project Ark"-
Μετά την προσβολή του από το Πρόγραμμα-Χ, ο Παλιός Ψηφιακός Κόσμος μετατράπηκε σε έναν "κόσμο θανάτου". Ως αποτέλεσμα αυτού, ο Yggdrasil διέταξε την διαγραφή του.
Ωστόσο, εξαιτίας της μόλυνσης από το Πρόγραμμα-Χ, ο Ygddrasil απέτυχε στην ασφαλή διαγραφή του Παλιού Ψηφιακού Κόσμου, προσκρούοντας πάνω σε προβλήματα κατά την διάρκεια αυτής.
Και έτσι, για να αποτρέψει την προσβολή του Νέου Ψηφιακού Κόσμου από το Πρόγραμμα-Χ, τοποθέτησε μια πάρα πολύ δυνατή προστασία στο μεταξύ πέρασμα του Παλιού και Νέου Ψηφιακού Κόσμου, προστατεύοντας το τόσο σκληρά που κανείς δεν θα μπορούσε να ρίξει ούτε ένα βλέμμα στον Παλιό Ψηφιακό Κόσμο.

-Πίσω στον Παλιό Ψηφιακό Κόσμο! Η Μεταμόρφωση-Χ δύο Βασιλικών Ιπποτών-
Έχει περάσει περίπου μια δεκαετία από την ασφάλιση του Παλιού Ψηφιακού Κόσμου. Η περισυλλογή του Προγράμματος-Χ σε αυτόν, έχει μειώσει τον κίνδυνο σε ασφαλή επίπεδα. Αναγνωρίζοντάς το, ο Ygddrasil ελάττωσε την προστασία του και διέταξε τους Βασιλικούς Ιππότες να μεταβούν για αναγνωρίσεις. Μετά από κάποια συζήτηση, αποφασίστηκε ότι ο Cranniummon και ο Sleipmon θα αναλάμβαναν την δουλειά των αναγνωρίσεων. Φοβούμενος ότι το Πρόγραμμα-Χ θα τους προσβάλει αρνητικά στον Παλιό Ψηφιακό Κόσμο, ο Ygddrasil τους παραχώρησε το Αντίσωμα-X.

Μαζί με όλες τις προηγούμενες πληροφορίες έρχεται και το κάθε set καρτών, αποκαλύπτοντας τες.

Αρχικά, το set του Omnimon με δικές του κάρτες.
Το set του Zubamon, με κάρτες των Βασιλικών Ιπποτών (συμπεριλαμβανομένων και ακόμη δύο ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 20).
Τέλος, το set του Alphamon με κάρτες Digimon με το Αντίσωμα-Χ.

Όπως ήδη γνωρίζαμε, εάν τα τρία set αγοραστούν μαζί, θα δίνονται και οι παρακάτω τρεις κάρτες.
Ο Zubamon και ο Omnimon είναι σχεδιασμένοι από τον διαχρονικό σχεδιαστή Digimon, Kenji Watanabe, ενώ ο Alphamon από τον As' Maria.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου