Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Ευχές Από Σελίδες Των Digimon + [Digimon Tamers] Νέο Art Για Τα Bluray + [Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Νέα Προσθήκη Digimon

Οι διάφορες σελίδες των Digimon μας ευχήθηκαν και αυτές από την πλευρά τους για το νέο έτος.

Ο λογαριασμός Bandai Digimon στο twitter δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα.
Ο λογαριασμός Digimon Adventure πάλι στο twitter δημοσίευσε την επόμενη εικόνα η οποία απεικονίζει τους Tai, Mat, Agumon, Garurumon και Frigimon, ενώ επίσης μας υπενθυμίζει την ημερομηνία προβολής της τελευταίας ταινίας Adventure Tri.
Για το τέλος έχουμε άλλη μια όμορφη εικόνα που δημοσίευσε ο λογαριασμός Bandai Digimon στο twitter λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.
Σε άλλα νέα, έχουμε το δεύτερο promotional art των bluray των Digimon Tamers από τον σχεδιαστή χαρακτήρων της σεζόν, Katsuyoshi Nakatsuru.
Οι αναδημοσιεύσεις στο twitter για το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory ξεπέρασαν αισίως τις 10.000 και τώρα αναμένουμε να πραγματοποιηθεί η υπόσχεση του παραγωγού και απ' ότι πολλά site αναφέρουν πρόκειται για την προσθήκη ενός ακόμη πέμπτου Digimon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου