Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

[Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Διαγωνισμός Της Σελίδας Μας Για Αντίτυπα Του Παιχνιδιού + [Vjump] Τεύχος Μαρτίου + [Digimon ReArise] Νέα Ιστοσελίδα Για Το Παιχνίδι

 Η στιγμή έφτασε! Το Digimon Story Cyber Sleuth: Hacker's Memory Κυκλοφορεί κι αυτό φωνάζει "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ"!
Εξασφαλίσαμε για εσάς 4 ψηφιακά αντίτυπα, 2 για Playstation 4 και 2 για Playstation Vita.

Οι κανόνες απλοί:
- Κάντε like σ'εμάς και στην Bandai Namco Entertainment (www.facebook.com/Bandai-Namco-Entertainment-721553894587936/
- Like και public share στο ποστ της σελίδας μας στο facebook (https://www.facebook.com/ourowndigitalworld/photos/a.1409204555997423.1073741828.1408857839365428/1964972537087286/)
- Πείτε μας με σχόλιο στο ίδιο ποστ ποια έκδοση θέλετε και Tag έναν φίλο που θέλετε να νικήσετε online.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει δύο βδομάδες (ως 2 Φεβρουαρίου 2018).

Ευχαριστούμε την Bandai Namco Entertainment για την διάθεση των δώρων!

Καλή επιτυχία σε όλα τα Εκλεκτά Παιδιά!

Προχωράμε στις ειδήσεις των ημερών με το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump.
Στην κορυφή της σελίδας βλέπουμε τα νέα Digimon Pendulum 20ης επετείου και συνεχίζουμε με τις εξελίξεις του Rudomon, οι οποίες αποτελούν μια έκπληξη.
TheiaRudomon, ένα Digimon με μια λαμπερή μεταλλική μπλε πανοπλία (ενδέχεται να λέγεται και Tiarudomon). Την επόμενη μορφή του Rudomon σίγουρα δεν την περιμέναμε κάπως έτσι, αφού αλλάζει εντελώς το βασικό του χρώμα.
Στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, έχουμε μια αναφορά στην 6η ταινία της Digimon Adventure Tri με την Ordinemon.
Προχωράμε σε δύο σελίδες που αναφέρονται στις νέες κάρτες Digimon 1.5 Booster set για το Battle Spirits.
Βλέπουμε το νέο art των Ophanimon Falldown Mode, Zubamon, Raguelmon, Garudamon και HolyAngemon.
Οι σελίδες των Digimon στο περιοδικό τελειώνουν με το νέο Digimon ReArise για το οποίο θα αναφερθούμε αναλυτικότερα παρακάτω, ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα και στο προηγούμενο άρθρο του blog. Επίσης γίνεται αναφορά στην εισαγωγή του Omnimon Alter-B στο Digimon Links και στα Bluray των Digimon Tamers που πρόκειται να κυκλοφορήσουν.
Η Bandai μόλις άνοιξε ένα site για το επερχόμενο Digimon ReArise το οποίο προς στιγμήν δίνει μόνο βασικές πληροφορίες, ότι θα υπάρχει ένας μηχανισμός αγάπης με τα Digimon και ότι θεωρείται ένα Friendship Evolution RPG.
Ακόμη άνοιξαν και έναν λογαριασμό στο twitter, ξεκινώντας έναν διαγωνισμό με έπαθλο τα αυτόγραφα των Chika Sakamoto (Agumon) και Mayumi Yamaguchi (Gabumon).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου