Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

[Digimon Adventure Tri] Το Δεύτερο Τρέιλερ Της 6ης Ταινίας

Μετά από μια περίοδο ηρεμίας από την άποψη Digi-νέων, έρχεται το δεύτερο τρέιλερ της έκτης και τελευταίας ταινίας Digimon Adventure Tri με πάρα πολλές αποκαλύψεις.
Υπενθυμίζω πως η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου στην Ιαπωνία και στους Αμερικάνικους κινηματογράφους με Αγγλική μεταγλώττιση στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου