Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

[Digimon ReArise] Το Πρώτο Τρέιλερ + [V-Pets] Ολοκλήρωση Δεύτερου Τουρνουά + [Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Το Πέμπτο Επιπλέον Digimon

Το mobile game "Digimon ReArise" πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία μέσα στο 2018 και το πρώτο τρέιλερ μόλις έφτασε.Το δεύτερο τουρνουά D-1 Grand Prix των V-Pets της 20ης επετείου ολοκληρώθηκε με νικητή τον "hide_yoshii!", ο οποίος χρησιμοποίησε ως Digimon έναν Alphamon και έναν RustTyranomon.
Το έπαθλο που θα παραλάβει είναι ξανά το μοναδικό σχέδιο του MetalGreymon από τον Kenji Watanabe.
Σε ότι αφορά το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory. Το 5ο Digimon που καταφέραμε να πάρουμε ως έπαθλο όταν ξεπεράσαμε τις 10.000 αναδημοσιεύσεις στο twitter είναι ο Apocalymon. Θα προστεθεί στο παιχνίδι στα μέσα Φλεβάρη.
Φωτογραφία του χρήστη Ο Δικός Μας Ψηφιακός Κόσμος - Hellenic Digimon Fanpage.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου