Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

[GEM Figures] Η Φιγούρα Του Tai Με Τον WarGreymon + [Hacker's Memory] Η Προσθήκη Του Apocalymon

Ήταν καιρός για την επίσημη ανακοίνωση μιας από τις αγαπημένες μου φιγούρες Digimon.
Η μεγαλύτερη και φανταστικότερη φιγούρα της σειράς GEM είναι αυτή του Tai με τον WarGreymon.
Ανακοινώνουν επίσης ότι η σειρά φιγούρων GEM 2018 μεταμορφώνεται στην σειρά Precious GEM και ο WarGreymon είναι η πρώτη φιγούρα της.
Το ύψος της είναι 25 εκατοστά, όπως δηλαδή και του Greymon με τον Tai και όποιος την αγοράσει, θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο ράφι για να την τοποθετήσει.
Οι προ παραγγελίες ξεκινούν από αύριο 16 Φεβρουαρίου, η τιμή της θα είναι στα 157 ευρώ περίπου (20,736 Yen) και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.
Αυτή η φανταστική φιγούρα σε κάνει να αναρωτιέσαι τι άλλο μπορούν να ανακοινώσουν στην συνέχεια, αλλά προς στιγμήν γνωρίζουμε και για την κυκλοφορία του MetalGarurumon με τον Mat.

Σε άλλα νέα, έχουμε ένα νέο update για το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory, το οποίο προσθέτει τον Apocalymon, τον οποίο κερδίσαμε όλοι μας αφού ξεπεράσαμε τις 10.000 αναδημοσιεύσεις σε μια ανάρτηση του twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου