Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

[Vjump] Τεύχος Απριλίου

Πολλά νέα έρχονται για το παιχνίδι "Digimon ReArise", και τα περισσότερα τα φέρνει το Vjump.
Ξεκινάμε με το key art του παιχνιδιού που παρουσιάζει όλους τους χαρακτήρες με τα Digimon τους, μαζί και με ένα ολοκαίνουριο, τον Erismon.
Επιπλέον το παιχνίδι θα έχει ως intro ένα νέο τραγούδι από την Alternative Rock Band "Straightener" και έχει τίτλο "The Future Is Now".
Παρακάτω οι σελίδες του περιοδικού Vjump.
Το όνομα του Erismon το βρήκαμε από αυτές τις σελίδες και η επίθεσή του θα λέγετε "Lightning Fur". Επίσης βλέπουμε και πάλι τον χρυσό Keramon, τον οποίο είδαμε και στο τρέιλερ.

Προχωράμε στα προφίλ των χαρακτήρων, μαζί και με το ποια θα είναι τα συντροφικά τους Digimon.
Keito Tamada: Ένας ντροπαλός και συνεσταλμένος πρωτοετής πανεπιστημίου, με συντροφικό Digimon τον Elecmon.
Mayu Kohinata: Μια ευγενική και προσεχτική κοπέλα, με συντροφικό Digimon τον Kudamon.
Michi Shinjou: Μία αφελής μαθήτρια 2ας Λυκείου, η οποία ζει σε ένα κάπως 'κρυφό' περιβάλλον και έχει ως συντροφικό Digimon την Salamon.
Takumi Hiragi: Ένας πολύ cool μαθητής 3ης Λυκείου, ο οποίος κρίνει και αποφασίζει πολύ προσεχτικά, ενώ έχει ως συντροφικό Digimon τον Dorumon.

Κάποιες πιο λεπτομερείς εικόνες του Erismon, από το key art του, το μοντέλο του στο παιχνίδι και δύο screenshots με αυτόν.
Τα νέα του περιοδικού συνεχίζουμε με αυτά του 20th Pendulum και ενός πάλι νέου Digimon.
Το επίπεδο "Ultimate/Πρωταθλητής" του Rudomon, ονομάζεται RaijiRudomon και δείχνει υπέροχο.
Τέλος μαθαίνουμε για την τιμή της επερχόμενης φιγούρας του Dorumon/Alphamon της σειράς Digivolving Spirits, όπου θα είναι στα 64.22 ευρώ περίπου (8,500 Yen). Οι προ παραγγελίες της θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο, ενώ θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου