Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

[Digimon Adventure DigColle] Επανακυκλοφορία 1ου Σετ + [Precious GEM] Φωτογραφίες Των Φιγούρων Σε Εξωτερικούς Χώρους + [Digimon Adventure Tri] Καφετέριες Με Θέμα Την Σειρά + [Bluray/DVD] Πληροφορίες Για Την 6η Ταινία Της Adventure Tri

Θυμάστε το πρώτο σετ των Digimon Adventure DigColle; Ε, λοιπόν επανακυκλοφορούν.
Το πρώτο αυτό σετ περιλαμβάνει τους Agumon, Palmon, Gomamon, Patamon, Koromon με το Botamon, Tanemon με το Yuramon, Pukamon με το Pitchmon, και Tokomon με το Poyomon.

Μαζί όμως με το παραπάνω νέο, έχουμε και κάποιες καινούριες εικόνες στις οποίες ποζάρουν οι επερχόμενες φιγούρες της σειράς Precious Gem. Δείτε και μόνοι σας.
 Ακόμη σας υπενθυμίζω το άνοιγμα των Digimon Adventure Tri Music Cafe, δηλαδή των καφετεριών που θα έχουν ως θέμα την Adventure Tri.
Οι καφετέριες θα ανοίξουν στις παρακάτω περιοχές:
  • Akihabara- 18 Απριλίου με 27 Μαΐου
  • Nagoya- 9 Μαΐου με 3 Ιουνίου
  • Namba Parks (Osaka)- 9 Μαΐου με 3 Ιουνίου
  • Sapporo Esta- 12 Μαΐου με 3 Ιουνίου
  • Hakata Bus Terminal (Fukuoka)- 28 Απριλίου με 20 Μαΐου

Τέλος για απόψε, έχουμε το τρέιλερ για τα Bluray και DVD της έκτης ταινίας της Digimo Adventure Tri. Το πρώτο από τα έξτρα των δίσκων θα είναι οι σκηνές εξελίξεις των Digimon, και το τρέιλερ αποτελείτε από τις εξελίξεις του Agumon.
Το εξώφυλλο θα είναι το παραπάνω artwork, θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Ιουνίου, ενώ θα κοστίζει 53.31 ευρώ περίπου (7,000 Yen) το DVD και 60.92 ευρώ περίπου (8,000 Yen) το Bluray.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου