Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

[Digimon ReArise] Το Opening + [Digimon Adventure Tri] Η Νέα Έκδοση Του Butter-Fly + Νέα Αφίσα + [Digivolving Spirits] Η Συσκευασία Του Dorumon/Alphamon + [Precious GEM] Λεπτομερείς Εικόνες Του MetalGarurumon

Όταν έρχονται Digi-νέα, έρχονται για τα καλά.
Ξεκινάω με το opening του επερχόμενου παιχνιδιού για κινητά και tablet, το οποίο σας είχα τάξει στο προηγούμενο άρθρο, Digimon ReArise.

Συνεχίζουμε με ένα ακόμη τρέιλερ που θα σας κάνει σίγουρα να ανατριχιάσετε. Η νέα έκδοση του ~Butter-Fly~, το οποίο τραγουδάτε απ' όλους τους καλλιτέχνες μαζί, έρχεται σε ένα τρέιλερ με σκηνές από τις πέντε πρώτες ταινίες της Digimon Adventure Tri.
Μαζί με την υπέροχη αυτή νέα έκδοση έρχεται και μια νέα αφίσα για την έκτη ταινία της σειράς, στην οποία φαίνονται τα 9 Εκλεκτά Παιδιά και η νέα μορφή του Omnimon από πίσω.
Μαζί έρχεται και μια λεπτομερής εικόνα του τελευταίου, η οποία αποκαλύπτει και το όνομα του. Omnimon Merciful Mode.
Συνεχίζουμε σε θέματα που αφορούν σειρές φιγούρων.
Αρχικά με την σειρά, Digivolving Spirits, για την οποία έχουμε την συσκευασία της φιγούρας του Dorumon/Alphamon.
Το φανταστικό αυτό σχέδιο είναι από τον Kenji Watanabe. Οι αλλαγές που φαίνονται στην συσκευασία σε σχέση με τις προηγούμενες, όπως για παράδειγμα στο χρώμα του ονόματος, οφείλετε στο ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα Digimon, τους Βασιλικούς Ιππότες.

Μην ξεχάσουμε όμως και την κυκλοφορία του Keramon/Diaboromon στις 24 Μαρτίου.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο της φιγούρας.

Κλείνω το αποψινό άρθρο με την επερχόμενη "φιγουράρα" του MetalGarurumon της σειράς Precious GEM.
Με μήκος σχεδόν 30 εκατοστά (11.8 ίντσες) θα χρειαστούν σίγουρα ένα ολόκληρο ράφι όσοι την αγοράσουν. Η τιμή της θα είναι στα 159 ευρώ περίπου (20,736 Yen), θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και πάνω στον MetalGarurumon θα βρίσκεται ο Mat.
Δείτε παρακάτω κάποιες λεπτομερείς εικόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου