Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

[Digivolving Spirits] Η #6 Φιγούρα Της Σειράς + [Digimon ReArise] Λούτρινο Του Erismon

Τα νέα για την σειρά φιγούρων Digivolving Spirits, δίνουν και παίρνουν. Πριν καλά-καλά ολοκληρωθούν οι πληροφορίες της τελευταίας έως τώρα φιγούρας, έχουμε την ανακοίνωση της επόμενης και έκτης κατά σειρά.
Είναι η "Digivolving Spirits #06 AlturKabuterimon" από την Digimon Adventure. Από Tentomon θα γίνεται AlturKabuterimon/MegaKabuterimon και τον είχαμε δει πέρσι στο Tamashii Nations event.
Παρόλα αυτά να θυμίσω πως είχαμε δει φιγούρα του Guilmon/Dukemon, του Ouryumon να γίνεται το όπλο του Alphamon, όπως και τα υπόλοιπα Digimon των Εκλεκτών Παιδιών.

Για την προώθηση του επερχόμενου παιχνιδιού για κινητά και tablet, Digimon ReArise, δημιούργησαν ένα λούτρινο του Erismon, του νέου Digimon που θα δούμε στο παιχνίδι.
Τονίζω ξανά πως δεν θα κυκλοφορήσει για πώληση, αλλά μόνο για προώθηση του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου