Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

[Vjump] + [Animedia] Τεύχη Απριλίου

Τα νέα τεύχη των περιοδικών V-Jump και Animedia δεν αργούν να κυκλοφορήσουν και έχουμε ήδη τις σελίδες που αφορούν τα Digimon.
Ξεκινώντας με το V-Jump, βλέπουμε για αρχή ένα από τα τελευταία cover art της έκτης ταινίας της Digimon Adventure Tri, όπου φαίνονται τα παιδιά πάνω στο τραμ. Το περιοδικό κάνει σύγκριση με το αντίστοιχο cover art που είδαμε στην αρχή της σειράς.
Χωρίς να αφήνουμε την Adventure Tri, στις επόμενες σελίδες βλέπουμε τον Omnimon Merciful Mode και μια νέα σειρά δέκα πλαστικών μπρελόκ με όνομα "Ultimate Level Complete Edition", η οποία μαντεύουμε πως θα έχει τις τελευταίες μορφές των Digimon των Εκλεκτών Παιδιών. Κάτω δεξιά φαίνονται τα νέα λαμπερά Digivices, με τις μπλε διαγραμμίσεις, για την νέα μορφή του Omnimon, όπως επίσης και την κυκλοφορία του νέου "CSA Shining Digivice", για το οποίο το περιοδικό γράφει να μείνουμε συντονισμένοι για περισσότερα.
Στην αριστερή σελίδα πάλι φαίνεται ένα preview της επερχόμενης φιγούρας του MetalGarurumon με τον Mat, της σειράς Precious GEM.
Προχωράμε στις επόμενες σελίδες και βλέπουμε ως θέμα το Digimon ReArise.
Το επίπεδο "εκπαιδευόμενο" του Erismon ονομάζεται "Busurimon" και εμφανίστηκε στο smartphone του πρωταγωνιστή όταν αυτός κινδύνεψε.

Το παιχνίδι θα έχει 4 βασικές κατηγορίες gameplay:
Adventure (Περιπέτεια)- Αυτό είναι το Story Mode του παιχνιδιού.
Battle (Μάχη)- Μάχες σε πραγματικό χρόνο οι οποίες μπορούν να φτάσουν το 5vs5.
Raising (Ανατροφή)- Εδώ μπορεί κάποιος να ταΐσει ή να εκπαιδεύσει τα Digimon του, αυξάνοντας τα στατιστικά και την δύναμή τους.
Interaction (Αλληλεπίδραση)- Εδώ μπορείς να αλληλεπιδράσεις με τα Digimon σου στην Digitown (Digi-Πόλη) αυξάνοντας την φιλία τους. Τα Digimon αλληλεπιδρούν επίσης και μεταξύ τους.
Στην αριστερή από τις τελευταίες δύο σελίδες των Digimon στο V-Jump βλέπουμε την Super (Mega) μορφή του Rudomon, τον Pryweldramon, ο οποίος έχει ένα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο και θα μπορούσε να είναι ο δράκος που θα καβάλαγε ο Dukemon Crimson Mode.
Το όνομα του προέρχεται από την ασπίδα του Βασιλιά Αρθούρο, Pridwen, και την κατάληξη "dramon" μιας και είναι δράκος.
Στην υπόλοιπη σελίδα βλέπουμε κάποιες ήδη γνωστές πληροφορίες για τα Digimon Pendulum, το Digimon Links, τις νέες φιγούρες της gashapon και έναν νέο λούτρινο Agumon.

Για το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia έχουμε το παρακάτω απόσπασμα σελίδας.
Σε αυτό φαίνονται τα αδέρφια Mat και T.K. με τα Digimon τους, ντυμένοι με παραδοσιακές στολές και από πίσω άνθη κερασιών τα οποία σηματοδοτούν τον ερχομό της Άνοιξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου