Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

[Animedia] Τεύχος Μαΐου + Νέα Καταστήματα Pop Up + Νέα Προϊόντα

Έχω την εντύπωση πως είναι η πρώτη φορά που ξεπετιούνται τόσα πολλά νέα για διάφορα προϊόντα που αφορούν την Digimon Adventure Tri.
Πριν αρχίσω να τα παραθέτω ένα-ένα, ξεκινώ το άρθρο με την σελίδα που έχουμε από το επερχόμενο τεύχος του περιοδικού Animedia.
Σε αυτή τη σελίδα βλέπουμε τον Mat, τον Gabumon, την Sora και την Biyomon σε ένα σχέδιο που φαίνεται πιο "anime" απ' ότι συνηθίζουμε.

Από 'δώ και κάτω ξεκινάμε την παρουσίαση των νέων προϊόντων και σε πρώτη φάση έχουμε αυτά που θα είναι διαθέσιμα στους κινηματογράφους που θα προβληθεί η έκτη ταινία της Digimon Adventure Tri.
Συνεχίζουμε με αυτά που θα είναι διαθέσιμα στις καφετέριες Ani-On που θα είναι διακοσμημένες με θέμα την Adventure Tri.
Άλλο ένα κατάστημα Pop-Up θα ανοίξει στο Shinjuku Marui Annex και τα προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα είναι τα παρακάτω.
Άλλο ένα ακόμη θα ανοίξει και στο King of System Karaoke με θέμα την έκτη ταινία της Adventure Tri.
Ένα πέμπτο κατάστημα Pop Up επίσης ανακοινώθηκε για το Ikebukuru P'Parco και το Namba Marui στην Osaka.
Με αυτό το τέλειο art έχουμε την ανακοίνωση τους, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο κοινό από τις 27 Απριλίου έως και τις 30 Μαΐου. Τα διαθέσιμα προϊόντα είναι τα παρακάτω.
Τέλος για σήμερα έχουμε τα ποτά και τα προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα στο Digimon Kitchen Car.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου