Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

[Battle Spirits] Νέες Εικόνες Καλής Ανάλυσης Από Τα Επερχόμενα Σετ + Συνάντηση Με Τους Ηθοποιούς Των Εκλεκτών Παιδιών

Λίγο πριν κυκλοφορήσουν τα νέα σετ του TCG "Battle Spirits"  με τα Digimon, έχουμε κάποιες καλύτερες εικόνες από τις κάρτες.
Το προηγούμενο preview που είχαμε, σε σχέση με το παραπάνω, ήταν αρκετά μικρό και δεν μπορούσαν να φανούν οι λεπτομέρειες των σχεδίων. Αντιθέτως τώρα, μπορείτε να δείτε τα σχέδια πολύ πιο καθαρά.
Παρακάτω, οι Fladramon και Imperialdramon Fighter Mode από το set "Our Digimon Adventure".
Και από το starter deck των Εκλεκτών Παιδιών, ο Tai και ο Wargreymon.
 Το starter deck θα έχει ως θέμα τον Omnimon και παρακάτω μπορείτε με δυσκολία να ξεχωρίσετε τον Omnimon Mercifull Mode.
Σε άλλα νέα, όσοι είχαν προ παραγγείλει το DVD της θεατρικής παράστασης της Digimon Adventure Tri, μπήκαν στην κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις προσκλήσεις για το meeting με ηθοποιούς από την Digimon Adventure Tri, όπου θα μπορούν να μιλήσουν και να διασκεδάσουν μαζί τους. Οι ηθοποιοί που θα παρευρεθούν στο meeting θα είναι οι Gaku Matsumoto (Tai), Shohei Hashimoto (Mat), Marina Tanoue (Mimi), Junya Komatsu (Jou), Kenta Nomiyama (T.K.), Suzuka Morita (Sora), Kamimura Kaisei (Izzy) καιYuna Shigeishi (Kari), ή αλλιώς όλες οι φωνές των Εκλεκτών Παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου