Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

[Digimon Adventure Tri] Αποκάλυψη 10 Πρώτων Λεπτών Της 6ης Ταινίας + Παρουσίαση Του Νέου Digivice + Νέα Προϊόντα + [Battle Spirits] Παρουσίαση Νέων Καρτών + Εικόνες Μέσα Από Τον Κινηματογράφο Της Wald 9 + Σύνοψη Του Χθεσινού Tokuban

Τα νέα και αυτή την εβδομάδα δεν λένε να σταματήσουν να έρχονται.

Ξεκινάμε με την παρουσίαση του νέου Digivice που οι χαρακτήρες του θα είναι οι Tai, Mat, Meiko και τα Digimon τους. Θα έχει περισσότερες από 100 ηχητικές φράσεις, τα κομμάτια Butter-Fly και Braveheart, ενώ θα αλλάζει χρώμα σύμφωνα με ποιανού την φράση θα λέει.
Η συσκευασία θα έχει απ' έξω τον Omnimon Merciful Mode, ενώ σαν δώρο θα δίνεται ένα νέο key art με τα 9 Εκλεκτά Παιδιά.
Παρακάτω κάποια νέα προϊόντα. Αρχικά είναι κάποια λούτρινα μπρελόκ, ενώ παρακάτω θα δείτε την νέα σειρά γυαλιών Digimon Adventure Tri από την Megane Ichiba.
Συνεχίζουμε με την παρουσίαση καρτών από το starter deck και το νέο booster set των Digimon από το TCG "Battle Spirits". (Πατήστε επάνω στις εικόνες για να τις δείτε σε καλύτερη ανάλυση.)

Από το booster set "Our Digimon Adventure".
Από το starter deck.
Η promotional κάρτα που θα δίνεται στους κινηματογράφους κατά την προβολή της τελευταίας ταινίας Adventure Tri.

Οι προετοιμασίες στον κινηματογράφο της Wald 9 συνεχίζονται για την πρεμιέρα της έκτης ταινίας. Εκεί θα ανοίξει μια ακόμη καφετέρια με θέμα την Adventure Tri.
Κάποια πράγματα από το μενού της καφετέριας.
Και κάποια εκθεσιακά προϊόντα.

Τέλος για σήμερα σας έχω την σύνοψη του τι έγινε στο χθεσινό Tokuban που είχε ως θέμα φυσικά την τελευταία ταινία της Adventure Tri. Φυσικά, στο τέλος αποκαλύφθηκαν και τα 10 πρώτα λεπτά της ταινίας.


Η εκπομπή ξεκίνησε με συζητήσεις για το τέλος της 5ης ταινίας .
Συνέχισαν με διαγωνισμό ζωγραφικής.
Και παρουσίαση των τελευταίων προϊόντων.
Δοκίμασαν ακόμη κάποια ποτά από αυτά που σερβίρονται στις καφετέριες με θέμα την Adventure Tri.
Έκλεισαν την εκπομπή με την παρουσίαση των DVD και Bluray της τελευταίας ταινίας.
Και όπως γίνεται πάντα, τα 10 πρώτα λεπτά της "Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 6: Our Future/Το Μέλλον Μας". Καλή απόλαυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου