Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

[Digimon Adventure Tri] Εξώφυλλο Από Το CD Του 6ου Ending + Διεξαγωγή Σπέσιαλ Event

Να θυμίσω ότι η έκτη και τελευταία ταινία της Digimon Adventure Tri ως ending θα έχει μία νέα έκδοση του "Butter-Fly" το οποίο θα τραγουδάτε απ' όλους τους χαρακτήρες και καλλιτέχνες της σειράς. Πάρτε μια γεύση παρακάτω.
Το CD του κομματιού θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαίου σε δύο εκδόσεις, μία απλή στην τιμή των 5.62 ευρώ περίπου (741 Yen) και μία σπέσιαλ που θα περιλαμβάνει μία αφίσα επιπλέον, στην τιμή των 11.23 ευρώ περίπου (1,481 Yen).
Στο εξώφυλλο του CD αναγράφονται όσοι τραγουδούν το κομμάτι, δηλαδή τα Εκλεκτά Παιδιά, οι ηθοποιοί των Digimon, ο Ayumi Miyazaki, η AiM και ψηφιακά ο Kouji Wada.
Σε άλλα νέα έχουμε την ανακοίνωση από την Toei για την διεξαγωγή ενός event με τίτλο "Digimon Thanksgiving 2018 - Special Meeting in Odaiba", χωρίς κάποια εικόνα προς το παρών. Το event θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου στο United Cinemas Aqua City Odaiba. Έχει προγραμματιστεί να υπάρχουν καλεσμένοι όπως ηθοποιοί από τις σειρές, καλλιτέχνες κ.α.
Μπορούμε να θεωρήσουμε το συγκεκριμένο event ως μια αντικατάσταση του DigiFes.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου