Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

[Digimon Adventure Tri] Ανακοίνωση Δώρων Στις Εισόδους Των Κινηματογράφων + [POP!] Ανακοίνωση Σειράς Φιγούρων Digimon

Τα δώρα που θα μοιράζονται στις εισόδους των κινηματογράφων στις προβολές της τελευταίας ταινίας Digimon Adventure Tri, ίσως αυτή τη φορά να είναι αρκετά καλύτερα απ' αυτά των προηγούμενων ταινιών.

Την πρώτη εβδομάδα θα μοιράζετε η παρακάτω κάρτα με την δεύτερη αφίσα που έχει κυκλοφορήσει για την ταινία.
Την δεύτερη εβδομάδα τα παρακάτω σετ καρτών.
Τα σετ αποτελούνται από τρία προσχέδια και θα μοιράζονται τυχαία.
Αυτά είναι τα εξής:
Σετ Α: Tai και Agumon, Agumon, Omnimon Merciful Mode
Σετ B: Mat, Gabumon, Magnadramon
Σετ Γ: Meiko, Meicoomon, όλα τα συντροφικά Digmon

Την τρίτη εβδομάδα θα μοιράζονται οι δύο παρακάτω αφίσες, σχεδιασμένες από τον Uki Atsuya, έναν από τους σχεδιαστές χαρακτήρων της σειράς.
Ακόμη, οι 100.000 πρώτοι που θα δουν την ταινία στους κινηματογράφους θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν επιπλέον την αποκλειστική κάρτα της Ordinemon για το TCG "Batlle Spirits".

Σε άλλα νέα, η σελίδα "Funko POP News" διέρρευσε πως όλοι οι Digimon fans θα μπορούν να αποκτήσουν κάποιους από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες στη μορφή φιγούρων POP!
Η σειρά των Digimon σε φιγούρες POP! θα ξεκινήσει με τους Tai, Agumon, Mat και Gabumon από την Digimon Adventure.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου