Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Νέα Προϊόντα + O Agumon Θα Τριγυρίζει Στο Τόκιο + [Battle Spirits] Πρώτη Κάρτα Του Δεύτερου Σετ

Ξεκινάμε τα σημερινά νέα με τα μπρελόκ που μπορούν να κερδηθούν σε παιχνίδια arcade της Namco. Πρόκειται για ψηφιοποιημένα Digimon.
Δείτε δύο ακόμη εικόνες τους, με αυτά να είναι πιασμένα σε Vpets.
Προχωρώντας στο θέμα με τα προϊόντα, έχοντας τα νέα λούτρινα των βασικών Digimon, με τις κουκούλες του αμέσως μικρότερου επιπέδου τους. Όπως θα δείτε, οι κουκούλες μπορούν κιόλας να βγουν.
Η Namco Bandai, ξεκίνησε επιπλέον έναν διαγωνισμό στο twitter, στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να τραβήξουν φωτογραφίες διάφορων προϊόντων Digimon δίπλα σε πιάτα με φαγητό
Σε άλλα νέα, στις 14 Απριλίου, ένα σπέσιαλ όχημα θα κινείται στο Τόκιο, το αυτοκίνητο Agumon. Ένα όχημα θα μεταφέρει τον Agumon σε διάφορες τοποθεσίες της πόλης, χαιρετώντας τον κόσμο, για τον εορτασμό της κυκλοφορίας της τελευταίας ταινίας Digimon Adventure Tri.
Σε περίπτωση που βρέξει, το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί στον πρώτο όροφο του Odaiba Venus Port.
Τέλος για σήμερα, έχουμε την πρώτη κάρτα του δεύτερου σετ των Digimon για το TCG "Battle Spirits", Our Digimon Adventure.
Είναι ο Imperialdramon Fighter Mode με ένα φανταστικό σχέδιο, ανάλογο όλων των καρτών Digimon του παιχνιδιού. Φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από την απίστευτη λεπτομέρεια το πόσο σκληρή δουλειά και έμφαση έχει δοθεί στα Digimon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου