Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

[Sukamon Adventure Tri] Νέα Αφίσα Της Ταινίας + Νέο Σχέδιο Του Kenji Watanabe + [Digimon ReArise] Λούτρινο Του Pusurimon

Η νέα αφίσα της έκτης ταινίας της Digimon Adventure Tri μόλις κυκλοφόρησε.
Το Sukamon Adventure Tri επέστρεψε.

Προφανώς και πρόκειται για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, αφού βλέπουμε τους Sukamon, Chuumon, Numemon, Digitamamon, Bakemon, Gekomon, Elecmon, Vademon, PicoDevimon και από πίσω τους τον KingEtemon.
Η αφίσα αποτελεί μια παρωδία της κανονικής με τον Omnimon, ενώ ακόμη στο site της σειράς την έχουν βάλει για background.
Άλλο ένα πρωταπριλιάτικο αστείο είναι η νέα ζωγραφιά του Kenji Watanabe που απεικονίζει τον Agumon και τον Super Zeus από τα Bikkuriman.
Τέλος, από την πλευρά του Digimon ReArise, πρόσθεσαν στο twitter μια φωτογραφία με το λούτρινο του Pusurimon, δηλαδή της πρόωρης μορφής του Erismon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου