Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

[Battle Spirits] Νέα Events Και Τουρνουά + [Digimon ReArise] Έναρξη Προ Εγγραφών + [Digimon Adventure Tri] Μαραθώνιοι Ταινιών + [Digimon Adventure DigiColle] Νέο Σετ Φιγούρων + Νέα Προϊόντα

Καλό μήνα σε όλους. Ξεκινάμε το σημερινό άρθρο με νέα από το TCG "Battle Spirits".
Σε διάφορα καταστήματα στην Ιαπωνία θα διεξαχθούν events με σκοπό την εκμάθηση του παιχνιδιού και μετά το μάθημα θα δίνεται δώρο το starter deck των Digimon.
Για τους γνώστες του παιχνιδιού πάλι θα διεξαχθούν τουρνουά με boosters, όπου θα δίνονται 7 για να φτιάξει ο κάθε συμμετέχον το deck του και σίγουρα ένα επιπλέον διαφορετικό δώρο στο τέλος.
Ένα από τα δώρα του τουρνουά θα είναι και το νέο art το Omnimon Merciful Mode, με πιθανό μέγεθος το A3.

Μεταφερόμαστε τώρα στο Digimon ReArise, για το οποίο έχουν ανοίξει οι προ εγγραφές.
Για να το γιορτάσουν πρόσθεσαν και την παρακάτω εικόνα.

Για τον εορτασμό της Golden Week, στις 3 Μαΐου, το κανάλι Animax θα κάνει διάφορους μαραθώνιους με σειρές. Ένας από αυτούς, θα είναι και οι πέντε πρώτες ταινίες της Digimon Adventure Tri.
Επίσης, και το Netflix στην Ιαπωνία διαφημίζει τις πέντε πρώτες ταινίες, ως κάτι που μπορεί να δει κάποιος πριν την προβολή της έκτης.

Από πλευράς φιγούρων, η Megahouse ανακοίνωση το δεύτερο σετ των φιγούρων Digimon Adventure DigiColle. Το σετ θα περιλαμβάνει τους Gabumon, Biyomon, Tentomon, Tailmon, Tsunomon με το Punimon, Pyocomon με το Nyokimon, Mochimon με το Bubbmon, και Plotmon με το Nyaromon.

Οι Target Nishizawa, Director Kakudou και Kenji Watanabe στην παρακάτω φωτογραφία ποζάρουν με φιγούρες της σειράς Digivolving Spirits, δίνοντας έμφαση σε αυτή του Tentomon/MegaKabuterimon.

Μέσα στον Μαίο θα υπάρχει μια συνέντευξη από τον σχεδιαστή Digimon, Kenji Watanabe, και για τον λόγο αυτό μας ζωγράφισε τον Tentomon.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Premium Bandai προστέθηκαν κάποια νέα προϊόντα Digimon.

Δύο πετσέτες.
Ένα καλοκαιρινό μπουφάν, κατάλληλο για κατασκήνωση.
Κολιέ με τα εμβλήματα και το Digivice.
Επίσης τα ίδια μετάλλια και Digivice αλλά πιασμένα με λάστιχο στον λαιμό.
Και τέλος, ρολόι με τον Omnimon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου